12.2 C
Chișinău

Marina Tauber: În ultimii 5 ani, datoria de stat a Moldovei s-a dublat. Maia Sandu și PAS au îngropat practic economia moldovenească | VIDEO

În timpul aflării la putere a Președintelui Maia Sandu și a Partidului Acțiune și Solidaritate, datoria publică a Republicii Moldova s-a dublat și continuă să se acumuleze din cauza politicilor lor distructive. Asta au declarat, într-un briefing, deputații grupului parlamentar Victorie Marina Tauber și Vasile Bolea.

Marina Tauber: „În ultimii 5 ani, datoria de stat a Moldovei s-a dublat. Acum, aceasta depășește 105 miliarde de lei. Cine a va plăti? Răspunsul este evident. Copii și nepoții noștri. Și mediul de afaceri, care deja aduce greu. Până la sfrârșitul anului fie căruia dinte noi îi va reveni câte 55 mii de lei din datoria de stat. Aceste sunt este roadele muncii geniului managerial Maiei Sandu care a îngropat practic economia moldovenească. Dar ei nu-i pasă de aceste probleme. Pentru ea este mai important să-și inunde țara cu echipament militar și să lucreze la agenda de integrare europeană. ….. până la va simți această povară”.

Vasile Bolea a declarat la rândul său că PAS a transformat Moldova într-un vasal al puterilor occidentale și că pentru a reglementa situația, Blocul Victorie propune readucerea țării pe piețele sale tradiționale de desfacere.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE