15.5 C
Chișinău

A violat o fată de 15 ani și și-a bătut părinții pentru că nu voiau să-i cumpere droguri: Un bărbat, condamnat la 7 ani de închisoare

Un bărbat de 33 de ani a fost condamnat la 7 ani și 3 luni de închisoare pentru violul unei minore și violență în familie, potrivit Procuraturii, scrie Unimedia.INFO.

„Procurorii consideră sancțiunea prea blândă și vor contesta sentința cu apel, solicitând instanței aplicarea unei pedepse mai aspre.

Potrivit învinuirii înaintate de acuzatorii de stat, inculpatul, în septembrie 2022, cunoscând că o minoră de 15 ani este exploatată sexual, a acceptat oferta de a utiliza serviciile sub forma unor acte sexuale prestate de aceasta. Acesta a închiriat un apartament într-un oraș din nordul țării, unde obținând acordul viciat al copilei, a abuzat-o sexual”, precizează oamenii legii.

Într-un alt episod infracțional, acesta a comis acte de violență domestică împotriva părinților săi. Fiind sub influența drogurilor și dorind să își impună voința și controlul asupra victimelor cu care locuia, a inițiat un conflict pentru a-i forța să îi procure substanțe narcotice. În timpul conflictului, a manifestat un comportament agresiv, amenințându-i cu moartea și cu violență fizică, folosind limbaj necenzurat. Ulterior, a ieșit în curtea gospodăriei și a deteriorat automobilul tatălui său, lovindu-l cu picioarele.

Inculpatul a pledat nevinovat.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE