10 C
Chișinău

Trei persoane, inclusiv un copil, au ajuns în spital după accidentul de pe strada Vadul lui Vodă din capitală: Cum s-a produs impactul

Un copil de 5 ani și mama acestuia, dar și un șofer, au fost răniți în accidentul grav din această seară, de la Ciocana, unde un Nissan s-a răsturnat, după ce s-a lovit cu un Audi, care a fost proiectat într-un Mercedes parcat. Informația a fost confirmată de Natalia Stati, ofițeră de presă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, informează Unimedia.INFO.

„În accident au fost implicate trei autoturisme: un Nissan, condus de un bărbat de 63 de ani, un Audi la volanul căruia se afla un bărbat de 46 de ani și un automobil de model Mercedes ce staționa.

În urma impactului, autoturismul Nissan s-a răsturnat, iar automobilul de model Audi s-a izbit de Mercedesul parcat.

Astfel, trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale: doi pasageri din Audi – un copil de 5 ani și mama acestuia de 43 de ani, dar și conducătorul automobilui de model Nissan.

O anchetă a fost inițiată pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului”, a menționat Stati.

Un accident grav s-a produs în această seară, 19 august, la intersecția străzii Vadul lui Vodă cu strada Meșterul Manole din capitală. Imagini de la locul impactului au fost publicate pe rețele de internauți.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE