11.2 C
Chișinău

Percheziții cu mascați într-un beci, la Cahul. Droguri de peste 1 mln lei, ascunse printre butoaie și doi indivizi încătușați

Doi bărbați din Cahul au fost reținuți de ofițerii INI și PCCOCS, după ce au fost prinși cu o captură de șase kilograme de marijuana în scop de vânzare. Valoarea acesteia este de peste 1.200.000 de lei.

„Cei doi cu vârste de 35 și 41 de ani erau specializați în cultivarea plantelor cannabis cu o concentrație înaltă a psihotropului principal care induce senzația de „euforie” (denumit THC). Aceștia cumpărau semințele de cannabis din afara Moldovei, iar după cultivare, mugurii de cannabis de calitate superioară erau vândute dealerilor din Chișinău și din România, iar ceilalți – în municipiul Cahul”, transmite Poliția.

În urma unor percheziții, la aceștia au fost descoperite accesorii pentru porționarea și vânzarea stupefiantului, precum și o armă de vânătoare și cartușe de luptă fără acte permisive.

Ulterior, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus plasarea lor în arest preventiv pentru 30 de zile.

realitatea.md

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE