22.7 C
Chișinău

Ex-șef al IGPF ar fi fost prins beat la volan, la Edineț. Este unul dintre cei 55 de șoferi, trași pe dreapta de INSP în weekend

Un fost șef din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a rămas fără automobil, este cercetat penal și riscă să devină pieton, după ce în weekend a fost prins de agenții de patrulare mort de beat la volan, în raionul Edineț, informează PulsMedia.MD.

Potrivit sursei, este vorba despre fostul șef al PTF „Leușeni” din cadrul IGPF, Ruslan Darie. Acesta se deplasa cu un automobil de marca Skoda Octavia când a fost tras pe dreapta de oamenii legii.

Deoarece polițiștii au simțit miros puternic de la alcool, l-au testat pe acesta cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că Darie avea o concentrație de 1,04 mg/l în aerul expirat.

Ruslan Darie

Dânsul ar fi fost înlăturat de la volan, iar vehicolul a fost transportat la IP Edineț, unde se află și în prezent.

Pe numele fostului șef al PTF „Leușeni”, dar și care a deținut funcție în aparatul central al IGPF, a fost pornit un dosar penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate.

Amintim că potrivit IGP, în weekend agenții de patrulare au tras pe dreapta 54 de șoferi băuți la volan, iar unul ar fi fost drogat.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE