16.6 C
Chișinău

Un copil, transportat la spital după ce mașina cu care se deplasa a fost lovită violent din spate de un BMW: Șoferul era beat

Accident grav pe traseul Chișinău – Hîncești. Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, șoferul unui BMW a intrat violent într-o altă mașină. Bărbatul a urcat la volan în stare de ebrietate, transmite Unimedia.INFO.

„Ieri, în jurul orei 18:00, poliția din Ialoveni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe traseul Chișinău – Hîncești în apropierea localității Danceni.

La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un bărbat de 39 ani în timp ce se deplasa cu un autoturism de model Volkswagen pe direcția spre mun. Chișinău, având intenția de a vira spre stinga, în localitatea Danceni, a fost tamponat în partea din spate de un BMW, condus de un bărbat de 56 ani.

Urmare a impactului, un minor de 8 ani, aflat în Volkswagen a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Fiind testați cu aparatul Drager, șoferul BMW-lui de 56 ani s-a constatat că are o concentrație a alcoolului de 0,86 mg/l, celălalt șofer având rezultat negativ. Cazul este înregistrat și documentat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE