11.2 C
Chișinău

„Noi, ca stat nu putem ieși fără Rusia din criza social-economică profundă”. Ilan Șor, alături de candidatul la funcția de președinte Vasile Bolea, dar și de bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, au avut o întâlnire cu Leonid Sluțki | VIDEO

Liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, alături de candidatul la funcția de președinte Vasile Bolea dar și de bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, au avut o întâlnire la Moscova cu președintele Comitetului pentru Afaceri Internaționale din Duma de Stat, Leonid Sluțki. În cadrul discuțiilor, au fost abordate perspectivele dezvoltării relațiilor dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

ILAN ȘOR, liderul blocului politic „Victorie”: „Noi, ca stat, ca republică, nu putem ieși fără Rusia din criza social-economică profundă în care ne aflăm. Astăzi, relațiile cu Rusia sunt extrem de importante pentru noi. Doar astfel putem atinge un alt nivel de dezvoltare economică a țării noastre. Din păcate, în ultimii patru ani, Moldova a fost condusă de așa-numiții „eurointegraționiști”. Moldova nu a fost niciodată într-o situație mai rea decât în acești patru ani”.

Politicianul Ilan Șor, afirmă că, împreună cu echipa blocului „Victorie” și viitorul președinte Vasile Bolea, sunt pregătiți să lupte pentru restabilirea relațiilor istorice de parteneriat ale republicii Moldova cu Federația Rusă și țările din Uniunea Eurasiatică.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE