11.2 C
Chișinău

Încă doi suspecți, implicați în escrocheria cu boliduri scumpe pentru militari din Ucraina, au ajuns pe mâna poliției: Unde au fost reținuți

Încă doi suspecți, care ar fi implicați în escrocheriea de proporții, cu mașini de lux, în care au fost duși de nas mai mulți militari din Ucraina, au ajuns pe mâna oamenilor legii. Cei doi, un bărbat și o femeie, au fost reținuți astăzi, anunță IGPF.

„Încă doi membri ai grupului criminal organizat, un bărbat și o femeie, implicați în înșelarea militarilor din Ucraina, cu vârstele de 40 și 46 ani, au fost reținuți de către angajații Direcției Investigații Centru a INI, în timp ce încercau să traverseze frontiera de stat, prin PTF Cahul-Oancea.

Aceștia au fost reținuți pentru 72 ore”, informează Poliția Națională.

La 14 august, autoritățile anunțau că, mascații de la Fulger au reținut 8 refugiați din Ucraina, implicați într-o escrocherie de proporții, cu mașini de lux. Suspecții ar fi obținut, prin înșelătorie, de la militari din țara vecină, circa 3 milioane de lei. „După consultarea anunțurilor și selectarea mașinii, militarii activi pe front transferau banii, urmare a campaniilor de colectare de fonduri din partea celor apropiați, în scopul folosirii mașinilor pentru apărarea Estului Ucrainei. Ulterior, însă, mașinile nu le erau livrate și nici banii nu le erau returnați”, scrie Poliția națională.

unimedia.info

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE