11.2 C
Chișinău

Focuri de armă la Chișinău: un bărbat, aflat într-o mașină, a efectuat 4 împușcături și a plecat

Un bărbat, aflat într-o mașină, a scos o armă și a efectuat mai multe împușcături în aer în timp ce în apropiere se aflau mai mulți tineri. Ulterior, bărbatul și-a continuat drumul cu același autovehicul. Individul se afla în calitate de pasager al mașinii. Poliția capitalei a fost sesizată despre caz și întreprinde măsuri pentru a-l identifica pe bărbat. Cazul a avut loc pe 15 august, la ora 02:48, în sectorul Rîșcani al capitalei.

Pe online au fost publicate imagini cu o mașină care s-a apropiat de mai mulți tineri iar un bărbat, aflat pe bancheta din spate, a deschis ușa automobilului și a efectuat patru împușcături din armă, în aer. Ulterior, el a ieșit din automobil, s-a urcat pe bancheta din față iar mașina în care se afla și-a continuat drumul.

Solicitată de NewsMaker pentru un comentariu, purtătoarea de cuvânt a poliției capitalei Natalia Stati a declarat că oamenii legii au fost sesizați despre acest caz.

„Cazul este înregistrat. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Rîșcani stabilesc toate circumstanțele și se întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanelor”, a menționat reprezentanta poliției.

newsmaker.md

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE