10.5 C
Chișinău

Milioane de lei pentru cumpărarea unor stații de lucru și licențe IT, mobilier nou, cât și pentru oglinzi și ceasuri de perete. SIS anunță despre organizarea unui nou tender | VIDEO

Serviciul de Informații și Securitate anunță despre organizarea unui nou tender pentru achiziționarea de bunuri și servicii. Potrivit datelor prezentate pe site-ul achizitii.md, pentru luna august este anunțată achiziția a patru obiecte.

Cea mai mare sumă – de peste un milion 758 de mii de lei – este alocată pentru cumpărarea unor stații de lucru și licențe IT. Peste un milion 385 de mii de lei vor fi cheltuiți pentru reparația capitală și modernizarea instalațiilor de distribuție. Mobilierul nou ar putea costa aproape 299 de mii de lei, iar mărfurile de uz gospodăresc 159 de mii de lei.

Cea mai mare parte din suma pentru bunurile de gospodărie, 49 de mii de lei, este alocată mărfurilor pentru baie, în timp ce oglinzile vor costa 15 mii de lei, iar ceasurile de perete – peste 12 mii de lei.

Menționăm că una dintre cele mai mari achiziții făcute de SIS în 2024 a fost procurarea produselor chimice și de igienă pentru gospodărie. Suma alocată pentru acesea a fost de aproximativ 879 de mii și jumătate de lei.

Amintim că, anterior, direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului planifica să cheltuiască în acest an 510 mii de lei pentru hârtie igienică. Potrivit datelor prezentate pe achizitii.md, se cautau trei tipuri: 38 de mii de rulouri 100% celuloză, în valoare de 165 mii lei, 29 de mii de rulouri din celuloză premium cu trei straturi în valoare de 163 de mii de lei și 7.300 rulouri de hârtie igienică albă cu două straturi din celuloză de calitate superioară în valoare de 182 de mii de lei.

Potrivit site-ului web al Direcției Generale pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova, lista obiectelor de infrastructură ale instituției include 16 clădiri în capitală și un centru de recreere în Vadul-lui-Voda.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE