11.2 C
Chișinău

Încă un pompier a avut de suferit în timpul incendiului din Florești. Va fi adus la un spital din Chișinău

Încă un pompier a avut de suferit în incendiul de miercuri, 14 august, din satul Rădulenii Vechi, raionul Florești. El urmează să fie adus la un spital din Chișinău. Precizarea a fost făcută pentru pentru Realitatea.md, de purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu.

„Pompierul a ajuns la Spitalul raional Florești cu intoxicație, în stare satisfăcătoare. Viața sa se află în afara oricărui pericol și urmează să fie adus la Spitalul Ministerului Afacerilor Interne din Chișinău”, a declarat Liliana Pușcașu.

Amintim că un pompier din Florești și-a pierdut viața în timp ce stingea un incendiu de vegetație într-un sat din raionul Florești. Pompierii din oraș au fost alertați la ora 16:40, dar pentru că focarul se extindea rapid, în ajutor le-au fost trimiși colegii din Soroca, care au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului.

Sergentul Denis Timohin avea doi copii, cel mai mic fiind născut în 2019. Așa cum prevede legea, micuții urmează să primească pensie de urmaș.

realitatea.md

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE