13.9 C
Chișinău

Un angajat de la Autosalubritate, agresat în trafic. Reprezentanții întreprinderii se vor plânge la Poliție

Un angajat de la Regia Autosalubritate a fost agresat în trafic de un șofer. Totul s-a întâmplat marți, 13 august, în sectorul Ciocana al Capitalei, scrie Realitatea.MD.

„Manevra periculoasă a șoferului de BMW a constat în tăierea colțului autospecialei Regiei „Autosalubritate”. În plus, șoferul BMW-ului a forțat autospeciala să oprească brusc, determinând șoferul să frâneze rapid, evitând cu greu un posibil accident. După care, șoferul agresiv a ieșit din BMW și a început să lovească autospeciala cu pumnii, agresând verbal angajatul operatorului municipal de salubrizare. După ce a provocat aceste acte de violență, s-a urcat în mașină și a plecat de la fața locului”, comunică Întreprinderea Municipală Regia Autosalubritate.

În acest sens, întreprindrea anunță că va depune o plângere oficială la poliție, solicitând tragerea la răspundere și sancționarea șoferului care a pus în pericol echipajul operatorului municipal de salubrizare, amenințând siguranța angajaților și a celorlalți participanți la trafic.

„Regia „Autosalubritate” face apel la toți cetățenii care au fost martori la incident și care au reușit să înregistreze imagini sau să obțină alte informații relevante să contacteze autoritățile competente sau la numărul de telefon 069520970. Î.M. Regia ” Autosalubritate” califica acest comportament al șoferului, inacceptabil care de altfel subminează siguranța rutieră, creând stres pentru toți participanții la trafic”.

 

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE