17.7 C
Chișinău

„Speranța și mândria Tătăreștiului”: O stradă din satul de bașină a Anastasiei Nichita va purta numele vicecampioanei olimpice

O stradă din localitatea Tătărești, din raionul Strășeni, ar urma să fie numită în cinstea vicecampioanei olimpice Anastasia Nichita. Cel puțin despre asta a declarat o consilieră locală la întâmpinarea Anastasiei la Aeroport, de la Jocurile Olimpice de la Paris, de unde sportiva a adus o medalie de argint. „Se discută această idee. Ne mândrim cu Anastasia”, a declarat reprezentanta autorităților locale, informează Unimedia.INFO.

„Sunt consilier local și deja am propus această idee. Urmează să discutăm, primarul nu e în țară la moment, dar ne-a rugat să o felicităm și să o cuprindem strâns la piept.

Toți locuitorii din sat am susținut-o pe sportiva noastră și strigam „Hai,Nastea”.

Ne mândrim cu fetița asta, care ne-a dat atâta speranță și mândrie pentru localitate, țară și pentru sport.

Și vrem într-adevăr ca sportul să fie promovat, ca să avem sportivi adevărați și copii dezvoltați în țară”, a declarat o consilieră locală.

Amintim că, luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a luptat în finală cu japoneza Tsugumi Sakurai.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE