11.2 C
Chișinău

„Este foarte plăcut că în orașul meu are loc o sărbătoare atât de minunată”. Evenimente festive pentru toate vârstele și generațiile în cadrul proiectului „Din toată inima”, organizat de blocul „Victorie” în întreaga țară | VIDEO

Weekendul trecut, în mai multe localități din Moldova au avut loc evenimente festive în cadrul proiectului „Din toată inima”, organizat de blocul „Victorie”. Petrecerea populară din Bălți a fost una dintre cele mai mari. Acolo a fost pregătit un program artistic bogat pentru toate vârstele și generațiile. Copiii s-au distrat în compania personajelor preferate din poveşti, au participat la concursuri și au savurat gratuit dulciuri și înghețată, în timp ce adulții ascultau melodiile preferate în cadrul unui concert și dansau.

Oamenii sunt foarte bucuroşi să se distreze în weekend întro atmosferă atât de festivă.

„Mi-a plăcut foarte mult sărbătoarea organizată de blocul „Victorie”. Sunt încântată. Copiii aleargă cu baloane, mănâncă vată de zahăr și înghețată. Muzică, concursuri, planşe de colorat. Totul este grozav. Este foarte plăcut că în orașul meu are loc o sărbătoare atât de minunată. Mi-aș fi dorit să fie mai des. Pentru ca oamenii să zâmbească, să fie fericiți și să nu fie război”.

„Ce bucurie. Foarte bine pentru copii. Sunt foarte bucuroşi şi mulțumiți. Pentru ei este o mare fericire şi bucurie”.

„Îmi place acest concert pentru că oamenii se adună. Pentru că la vârsta mea îmi amintesc astfel de concerte în perioada Uniunii Sovietice. Vă mulțumim pentru atenție”.

„Vreau să le mulțumesc foarte mult organizatorilor. Foarte vesel, plăcut. Nu avem multe evenimente în care să se distreze şi copiii, şi adulții, și tinerii”.

Organizatorii – reprezentanții blocului Victorie – promit să aranjeze astfel de întâlniri regulat.

VEACESLAV JUCOV, activistul blocului Victorie: „Mulți copii, multe zâmbete de copii. Astăzi noi vom dansa din tot sufletul. Mâine ne vor durea picioarele, pe unii spatele. Dar cu toții vom avea amintiri perfecte. Și să dea Dumnezeu ca în fiecare sâmbătă să ne adunăm aici și să ne odihnim cu adevărat din tot sufletul şi pentru suflet”.

Entuziasmul și distracția au domnit la Orhei. Evenimentele din cadrul proiectului „Din toată inima” s-au desfășurat cu participarea activă a primarului municipiului Tatiana Cociu. Printre cei adunați în parcul Ivanos s-au numărat în special multe familii cu ai lor copii.

Potrivit organizatorilor, scopul proiectului „Din toată inima” este menținerea și popularizarea valorilor, tradițiilor și culturii familiale. De mai mulţi ani, acesta este implementat la inițiativa liderului blocului Victorie Ilan Şor.

„Sărbătorile noastre „Din toată inima” continuă în toată țara! Sunt foarte bucuros că aceste evenimente adună mulți oameni — programul este interesant atât pentru copii, cât și pentru adulți. De asemenea, sunt populare în rândul persoanelor vârstnice. Pensionarii noștri merită o odihnă bună. Ei și-au dedicat toată viața patriei și au dreptul la o viață confortabilă și fără griji. Oaspeții sărbătorii s-au bucurat să își amintească de vremurile de altă dată, când țara noastră era prosperă. Și, în ciuda tuturor dificultăților, am păstrat tradițiile familiale puternice. Împreună, vom putea reînvia tot ce a fost mai bun și vom readuce prosperitatea în Moldova”, a scris Ilan Şor pe contul său Telegram.

Întâlniri în cadrul proiectului „Din toată inima” weekendul trecut au avut loc de asemenea în Taraclia, Florești, Glodeni, Cahul și alte localități din țară.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE