11.1 C
Chișinău

Unul dintre cei mai activi propagandiști PAS, da cărțile pe față: Marin Andoni o laudă pe Maia Sandu pentru că a divizat populația, împărțind Moldova în două tabere | VIDEO

Unul dintre principalele merite ale președintelui Maia Sandu este că, efectiv, a segregat populația, împărțind Moldova în două tabere. Despre aceasta a anunțat unul dintre cei mai activi susținători ai partidului de guvernământ Acțiune și Solidaritate, Marin Andoni.

MARIN ANDONI, activist PAS: „Iar când a venit doamna Sandu, au fost identificați toți unioniștii, toți pro-rușii, toți pro-europenii. Au fost identificați și împărțiți în două tabere. …… până când va veni timpul și toată lumea va răspunde”.

Astfel, Andoni nu numai că o laudă pe Maia Sandu pentru această segregare a oamenilor, ci și îi amenință cu pedeapsa pe toți disidenții

MARIN ANDONI, activist PAS: „Bravo, doamna Sandu pentru identificarea dihorilor secolului! Am avut furtul secolului, iar acum vom avea identificarea și selecția naturală a dihorilor. Iar momentul răspunderii îl așteaptă pe fiecare dintre ei. Acum vă cunoaștem pe toți în față, pe toți, așteptăm doar momentul răsplatei”.

Astfel, oricine își permite să o critice pe Maia Sandu și PASul, este catalogat de partidul de guvernământ drept pro-rus – chiar dacă este unionist, de dreapta sau chiar pro-european. Ceea ce a și confirmat prin declarația saacest susținător înfocat al Maiei Sandu.

Amintim că, atunci când Sandu a preluat funcția de șef al statului, ea a promis că va fi un președinte al tuturor.

Iată doar câteva extrase din discursul său de învestire: „Voi fi un președinte care unește, care respectă toți cetățenii Republicii Moldova”, „Vom fi uniți înainte de toate, respingând toate încercările celor care vor să creeze false conflicte sau să ne țină pe loc. Cel mai important lucru pe care l-am realizat este unitatea și pe această bază trebuie să mergem mai departe, să lucrăm împreună, iar eu voi lucra pentru toți cetățenii”, „Indiferent de opiniile politice pe care le aveți, indiferent de limba pe care o vorbiți, indiferent de naționalitate, vă promit că vă voi respecta pe toți. Sunt președintele vostru și puteți conta pe mine”, citat încheiat. Dar în ultimii patru ani, Maia Sandu și-a uitat complet promisiunile și cuvintele despre unitatea poporului.

La fel ca Maia Sandu, și membrii partidului PAS pun etichete insultătoare concetățenilor: găgăuzilor, susținătorilor relațiilor de prietenie cu Rusia, celor care critică politicil ei, care discreditează ideea de integrare europeană și valorile europene. Toți sunt numiți trădători și agenți sau „mâna Kremlinului”. Și, după cum arată sondajele de opinie, revolta în societatecrește.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE