20.2 C
Chișinău

Un proiect ambițios de refacere a infrastructurii, lansat de Ilan Șor, în curs de implementare în Chișinău: O curte din capitală a fost complet renovată | VIDEO

Un proiect ambițios de refacere a infrastructurii Republicii Moldova, lansat anterior de Ilan Șor, este acum în curs de implementare în Chișinău. În sectorul Ciocana al Capitalei, pe strada Petru Zadnipru nr.15, după reconstrucție, a fost inaugurată curtea în care a crescut Vasile Bolea, candidatul blocului ”Victorie” la alegerile prezidențiale din toamnă. Datorită proiectului, acolo a apărut un nou loc de joacă și sport pentru copii, și au fost instalate bănci.

Reprezentanții blocului ”Victorie” au participat la ceremonia de deschidere a curții renovate. Vasile Bolea a spus că este sincer bucuros să fie implicat în astfel de schimbări în curtea prin care a zburdat când era copil.

VASILE BOLEA candidat al blocului ”Victorie” la Președinție: „Copilăria mea și anii minunați ai tinereții mele au trecut în această curte. Ideea noastră de a renova această curte și de a-i da o nouă viață a fost susținută de Ilan Șor, pentru care îi mulțumim foarte mult, pentru implementarea acestui proiect atât pentru locuitori, cât și pentru copii”.

Marina Tauber, deputat și secretarul executiv al Comitetului executiv al blocului „Victorie”, șefa staff-ului de campanie a candidatului Vasile Bolea, a declarat că în planurile echipei lui Ilan Șor se numără implementarea a numeroase proiecte de infrastructură în Chișinău.

MARINA TAUBER, deputat al grupului parlamentar ”Victorie”: „Inițiativa de renovare îi aparține lui Vasile Bola. Până la urmă, se spune că dragostea pentru patria ta începe cu dragostea pentru curtea ta, pentru locul în care locuiești. Chișinăul ar trebui să fie locul cel mai dezvoltat, pentru că orașul nostru este cartea noastră de vizită. Avem multe proiecte minunate pentru municipiul Chișinău, și multe proiecte au fost deja implementate – acestea sunt magazine sociale, un pasaj subteran în sectorul Botanica”.

Deputatul blocului parlamentar „Victorie”, Vadim Fotescu, a menționat că implementarea proiectelor de dezvoltare a țării de către echipa lui Ilan Șor va continua.

VADIM FOTESCU, deputat al grupului parlamentar ”Victorie”: „Mă bucur foarte mult că echipa noastră, condusă de Ilan Șor, își continuă proiectele, faptele bune și continuă să aducă bucurie în viața oamenilor noștri. Dorim să vă asigurăm că aceste proiecte continuă nu doar în Chișinău, ci în toată țara. Am demonstrat de mai multe ori că nu vorbim, ci facem. Și asta se vede peste tot – în nordul țării, în sud – în Taraclia, în centru – la Orhei, la Chișinău. Și aceste proiecte, desigur, vor continua. Cu cât ni se acordă mai multe voturi de încredere, cu atât mai multe astfel de proiecte vor fi implementate în toată țara”.

Liderul blocului politic „Victorie” , Ilan Șor, a felicitat locuitorii pentru implementarea proiectului.

ILAN ȘOR, liderul Blocului ”Victorie”: „Vasile Bolea a promis că va reconstrui această curte în timpul campaniei pentru postul de primar al Chișinăului. Aceasta este dovada că Vasile Bolea și întreaga noastră echipă, după cum știți, se țin de cuvânt. Sunt sigur că victoria lui Vasile Bolia la alegerile prezidențiale va fi începutul unei Moldove înfloritoare, prospere și luxoase”.

A urmat un concert pentru locuitorii curții cu participarea artiștilor din Republica Moldova. Prima, pe scenă a urcat trupa SunStroke Project.

Apoi au încântat publicul cu hiturile sale nu mai puțin cunoscuta trupă DoReDos. Artiștii au interpretat noua lor piesă „Where Is Love”, lansată zilele trecute.

Oamenii au cântat și dansat cu plăcere alături de muzicieni.

În plus, organizatorii evenimentului au pregătit multe surprize pentru cei adunați – înghețată și vată de zahăr gratuite, zone foto, precum și divertisment cu animatori.

Cei care au venit la sărbătoare s-au arătat încântați de modul în care a fost organizat evenimentul.

„Foarte bine, foarte distractiv și frumos, suntem foarte mulțumiți!”.

„Foarte, foarte frumos, mulțumesc mult pentru o astfel de vacanță!”.

„Super bravo petrecerii și lui Ilan Șor pentru că a făcut o platformă atât de minunată unde copiii se pot juca liber, pentru că nu există locuri de joacă în niciun cartier din Ciocana”.

„Este o zi frumoasă, totul este frumos aici, oamenilor li se arată ce ne așteaptă în viitorul apropiat, ce va face Ilan Șor pentru noi”.

„Bine ar fi ca așa să fie mai des, iar acesta este cel mai bun lucru care poate fi urat nu doar chișinăuenilor, ci și întregii noastre țări”.

Renovarea curții de pe strada Petru Zadnipru nr.15 a intrat într-un program de amploare de reconstrucție a infrastructurii Republicii Moldova, care a fost lansat anterior de politicianul Ilan Șor. În cadrul proiectului, la Orhei au fost deja renovate peste 100 de curți, programul este implementat integral în Taraclia, urmând să fie realizat în curând și la Bălți.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE