17.2 C
Chișinău

„Bărbatul s-a comportat inadecvat”. Noi detalii de la poliție, despre bătaia care a avut loc într-un troleibuz din Capitală | VIDEO

Bătaie într-un troleibuz din capitală între un pasager și taxator. Câteva persoane au surprins scandalul cu telefonul mobil și au postat imaginile video pe rețelele de socializare. În înregistrare se vede cum totul a pornit după ce un bărbat agresiv și vizibil băut a încercat să blocheze ușa vehiculului, iar taxatorul intenționa să-l dea afară din cabină. A urmat o luptă în tot sensul cuvântului în troleibuzul de pe ruta 30.

Canal 5 a contactat Inspectoratul General de Poliție și Regia Transport Electric pentru a afla detalii despre acest incident. Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a declarat că incidentul a avut loc în data de 11 iulie. Atunci, forțele de ordine au fost informate despre faptul că un bărbat în stare de ebrietate se comporta neadecvat față de pasageri și taxator.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de intervenție, iar la sosirea acolo, șoferul le-a comunicat oamenilor legii că un bărbat agresiv și beat a încercat sa sară la bătaie, dar a fost coborât din troleu. Totuși, taxatorul a depus o cerere de încetare a anchetării cazului, menționând că nu are pretenții față de nimeni”.

În momentul editării acestui materialului așa și nu am primit un răspuns de la Administrația Regiei Transport Electric.

Amintim că, luna trecută un incident similar a avut loc într-un alt troleibuz din capitală. Potrivit martorilor, cauza a fost intenția taxatorului de a da afară o femeie care refuza să achite călătoria. Revoltată, pasagera a răspuns cu insulte și a început să se certe nu doar cu taxatorul, ci și cu alți călători.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE