11.2 C
Chișinău

Strada Grozescu din Orhei, renovată complet și dată în exploatare în cadrul unui eveniment festiv. Tatiana Cociu: Curând orașul Orhei nu va mai avea nicio stradelă nereparată | VIDEO

În Orhei continuă lucrările de modernizare a infrastructurii orașului. De curând, strada Grozescu a fost renovată complet și dată în exploatare. Primarul municipiului Orhei, a dat asigurare că lucrările de asfaltare sunt de cea mai înaltă calitate, iar curând orașul Orhei nu va mai avea nicio stradelă nereparată.

TATIANA COCIU, primarul municipiului Orhei: „Rând pe rând, Orheiul s-a transformat în ultimii ani în cea mai frumoasă capodoperă a țării și nu doar și noi ne bucurăm să fim prezenți astăzi și pe strada dvs care arată destul de bine, este construită foarte calitativ și la cel mai înalt nivel, și rând pe rând așa cum am promis acum 8 ani iată că ajungem și pe cele mai mici străzi din orașul nostru. Am pornit cu drumurile principale, acum venim și pe cele secundare și vă promitem că nu ne-a mai rămas mult de lucru și în foarte scurt timp Orheiul va fi construit în totalitate”.

A mers la eveniment pentru a-i felicita pe orheieni și deputatul grupului parlamentar ”Victorie”, Marina Tauber.

MARINA TAUBER, deputatul grupului parlamentar ”Victorie”: „Trăim într-un oraș de vis și el a devenit așa anume datorită vouă, datorită curajului dvs, datorită faptului că ați ales cu responsabilitate pe domnul Ilan Șor în anul 2015. A trecut o perioadă de timp de când echipa noastră este aici în Orhei și uitați-vă că noi deja am trecut la străzile secundare”.

Liderul blocului ”Victorie”, Ilan Șor, a venit cu un mesaj pentru toți cei prezenți la inaugurarea drumului.

ILAN ȘOR, liderul blocului politic „Victorie”: „Dragi prieteni, bună ziua. Eu sunt foarte bucuros că continuăm să dezvoltăm Orheiul nostru drag. Da, desigur, Orhei este cel mai dezvoltat oraș din țară. Eu sunt sigur că viața prosperă poate să fie nu doar când există fapte concrete. Mersi mult!”.

Cei mai încântați de noul drum asfaltat s-au arătat localnicii care-și au casele în apropiere.

„Trăiesc pe această stradă din 1966, înainte aici trăiau buneii mei, apoi părinții mei și acum eu, nici nu vă imaginați cum era înainte aici, eu pur și simplu nu am cuvinte ca să spun că în sfârșit noi mergem pe un drum drept și asfaltat. Mulțumim lui Ilan Șor și întregii echipe”.

„Desigur, suntem mulțumiți, chiar foarte mulțumiți, așa ceva nu a fost niciodată și noi suntem foarte fericiți. Nici nu am visat la așa ceva, dar asta este foarte bine”.

„Înainte era groaznic, nu era comod pentru mers, dar acum poți merge măcar și cu ochii închiși”.

Amintim că, peste 90 la sută din străzile și drumurile periferice ale orașului Orhei au fost reabilitate. Primarul de onoare, Ilan Șor și echipa sa au promis că în scurt timp toate drumurile vor fi reparate, iar Orheiul nu va avea niciun drum deteriorat.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE