20.2 C
Chișinău

„Noi tare ne mândrim, o echipă foarte bună”. Fani din toată Moldova, inclusiv politicieni, au venit la Orhei să susțină clubul de fotbal – ”Milsami” | VIDEO

Clubul de fotbal ”Milsami” a disputat meciul retur din turul 2 preliminar al Ligii Conferințelor, jucând joi în deplasare, la Almaty, cu echipa Astana din Kazahstan. Pe stadionul din Orhei, special pentru a asta, a fost desfășurată o transmisiune în direct a meciului, ca toată lumea să-și susțină echipa, care a jucat la mii de kilometri depărtare de casă. Acolo au mers fani din diferite părți ale Moldovei.

„Susținem echipa Milsami, Milsami Orhei pentru că suntem orheieni și ne pasă de tot ce se petrece în Orhei și susținem echipa noastră din tot sufletul. Ne dorim să câstigăm pentru că o să fie câștigul nostru comun al orheienilor”.

„Suntem amatori și susținătorii echipei Milsami din primul an de când s-a format echipa. Suntem foarte bucuroși că merg în cupele europene și vrem ca echipa să treacă în turul trei”.

„Echipa noastră o susținem. Ne pare foarte bine pe cine susținem”.

„Noi tare ne mândrim, este o echipă foarte bună, noi suntem bucuroși că la noi în oraș este așa echipă”.

Primarul de Orhei, Tatiana Cociu, membrii ai blocului ”Victorie” Marina Tauber și Alexei Lungu, au venit și ei pe stadion pentru a-și susține echipa favorită.

ALEXEI LUNGU, președintele partidului ,,Șansă,,: „Аșteptăm ca la sfârșitul meciului acea bucurie să ne o facă și nouă Milsami tuturor orheienilor și tuturor moldovenilor. Să fie întrun ceas bun și Doamne, ajută!”.

În pauză, pe stadionul din Orhei au fost organizate concursuri pentru fani. Drept premii, câștigătorii au primit echipamente de fotbal cu simbolul clubului „Milsami”.

Jocul a fost unul tensionat, iar la final norocul a fost de partea gazdelor. Soarta meciului a fost decisă de unicul gol, marcat de atacantul echipei Astana, Marin Tomasov, în minutul 49.

Astfel, elevii lui Igor Picușiak au pierdut în fața rivalei lor cu scorul de 0:1. Luând în considerare remiza din primul meci, acest rezultat a eliminat Milsami din cupele europene.

Cu scorul total de 2:1, Astana se califică în turul trei preliminar al Ligii Conferințelor, iar Milsami va continua sezonul în cadrul Superligii Moldovei.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE