20.2 C
Chișinău

EXCLUSIV: Paturi din carton, saltele din plastic și ventilatoare în loc de aer condiționat. Un sportiv moldovean a filmat pentru Canal 5 condițiile de trai din orășelul Olimpic | VIDEO

Doarme pe un pat din carton reciclabil și pe o saltea din plastic, iar în loc de aparate de aer condiționat au primit ventilatoare. Arcașul Dan Olaru a a expediat redacției Canal 5 un video în care arată condițiile de cazare în Paris a sportivilor olimpici.

„Camera mea, ventilatoare în loc de condiționere. Unde ne ținem hainele. Patul nostru este din carton, un fel de ecologie, este de genul dat. Dormim pe așa fel de saltele care sunt din plastic reciclat. Iată așa”.

Aceleași condiții le-a prezenta și luptătoarea Irina Rîngaci.

„Iată, aici, salteau. Foarte comod, nu recomand. Și mai departe, cartonul, e tare, parcă ține. Am văzut că au fost verificate și țin până la 10 persoane. Recomand”.

Amintim că la începutul săptămânii pe rețele de socializare a fost distribuit un mesaj semnat de Cristina Vasilianov, secretarul general al Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Moldova, în care aceasta le spune atleților să-și ia cu ei în Satul Olimpic produse necesare de igienă. Pe de altă parte, arcașul Dan Olaru ne-a arătat trusa primită cu obiectele de îngrijire.

Olimpiada a fost marcată de câteva scandaluri, inclusiv cel de la deschiderea Jocurilor Olimpice ce conține un moment în care un grup de transgenderi au creat Cina Cea de Taină după celebrul tablou a lui Leonardo DaVinci, incitând la ură creștini din întreaga lume. Urmare a acestui fapt, unul dintre sponsori și-a retras participarea la eveniment. Mai apoi, spațiul online a fost inflamat de prezența la Jocurile Olimpice de la Paris a doi boxeri care au fost descalificați de la campionatele mondiale de anul trecut din cauza că, deși s-au născut femei, testosteronii din corp sunt la nivel masculin.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE