20.2 C
Chișinău

Cum s-a ales Sharon Stone cu un ochi vânăt, în timpul vacanței în Turcia. „Știu că sunteți îngrijorați. Mulțumesc că vă pasă de mine”

Sharon Stone a stârnit îngrijorare printre fani după ce a postat o poză pe Instagram în care are un ochi vânăt. Pentru a nu lăsa speculațiile să se rostogolească, starul de 66 de ani a venit cu lămuriri, transmite filmnow.ro.

Sharon Stone se află zilele acestea în Turcia, în vacanță cu familia, după ce a fost deja prin mai multe orașe italiene și în Franța. În Turcia s-a și ales cu o vânătaie urâtă la un ochi. Actrița a povestit ce i s-a întâmplat. Nimeni nu a rănit-o ci, singură, într-un moment de neatenție și de dezorientare, în timpul nopții, a căzut și s-a lovit cu capul de podeaua de marmură.

„Știu că sunteți îngrijorați în legătură cu ochiul meu vânăt, așa că m-am gândit să vă dau de veste. Am fost în atât de multe țări și camere de hotel, încât când m-am trezit în mijlocul nopții să mă duc la baie, nu știam unde mă aflu și am căzut pe marmură. Nimeni nu mi-a făcut nimic, mă simt bine și sunt întâmpinată minunat în această excursie peste tot pe unde am fost. Mă distrez de minune”, a spus Stone. Aceasta și-a dat și ochelarii de soare jos pentru a le arăta urmăritorilor cum se vindecă rana.

sharon stone ochi vanat

„Sunt din ce în ce mai bine, dar, într-adevăr, e o strălucire aparte. Ar trebui să vedeți ce i-am făcut eu acelei podele de marmură”, a glumit Sharon, înainte de a le mulțumi tuturor pentru mesajele de susținere. „Vă mulțumesc mult că vă pasă de mine. Și mie îmi pasă de voi”.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE