20.2 C
Chișinău

O femeie și-a omorât propriul tată cu un topor, apoi l-a presurat cu detergent: Ce condamnare a primit

O femeie de 38 de ani a fost trimisă pe banca acuzaților după ce și-a omorât tatăl biologic în primăvara acestui an. Potrivit cauzei, femeia riscă detenție pe viață, transmite Unimedia.INFO.

„Pe data de 28 mai 2024, pe timp de seară, învinuita, aflându-se în apartamentul în care locuia tatăl ei biologic în vârstă de 64 de ani, fără a avea un motiv cert, l-a strangulat cu un colan, după care, i-a aplicat câteva lovituri cu cuțitul în spate și piept. Ulterior, continuând acțiunile infracționale, l-a lovit de câteva ori cu toporul în regiunea capului și a gâtului și a presărat corpul neînsuflețit cu detergent.

Potrivit raportului de expertiză psihiatrică, femeia are capacitatea de a-şi da seama de acțiunile sale şi le poate dirija, fiind aptă de a acționa cu discernământ. În privința învinuitei a fost aplicată măsura preventivă – arestul preventiv. Aceasta și-a recunoscut vinovăția pentru faptele de care a fost acuzată.

Femeia riscă închisoare pe un termen maxim de până la 20 de ani sau detențiune pe viață”, se arată în comunicatul emis de Procuratură.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE