20.2 C
Chișinău

„O nouă manifestare a sentimentelor antirusești alimentate artificial în Moldova.” Reacția ambasadei Federației Ruse de la Chișinău, la noul scandal de spionaj | VIDEO

Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova a venit cu o reacție în urma informațiilor despre perchezițiile de la Parlament, în care este vizat un funcționar al Legislativului și un polițist de frontieră, care au fost ulterior reținuți pentru trădare de patrie și complot în comunicarea lor cu angajatul ambasadei.

Pe canalul de telegram, ambasada a scris că sunt conștienți de informațiile publicate și consideră „astfel de insinuări drept o nouă manifestare a sentimentelor antirusești alimentate artificial în Moldova.” 

Ambasada mai scrie că exact un an în urmă, în iulie 2023, în țară sa pornit o campanie cu acuzații nefondate și care nu aveau nimic cu „activitățile de spionaj” și „amestec” în procesele interne din țară.

După aceasta, Chișinăul a redus radical numărul angajaților misiunilor străine ruse în Republica Moldova. Ambasada nu exclude faptul că în prezent la fel se pregătesc acțiuni similare.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE