20.2 C
Chișinău

Restricțiile de acces în Aeroportul Internațional Chișinău, prelungite cu încă 30 de zile, până pe 28 august | VIDEO

Restricțiile de acces în Aeroportul Internațional Chișinău au fost prelungite cu încă 30 de zile, până pe 28 august. Despre aceasta a anunțat administrația aerogării în comun cu Poliția de Frontieră.

Pentru că, în perioada estivală orarul zborurilor este unul foarte încărcat, iar fluxul de pasageri este unul majorat, cetățenii sunt îndemnați să vină la aerogară cu cel puțin trei ore până la zborul planificat, pentru a reuși parcurgerea formalităților necesare călătoriei și pentru a evita întârzierea la zbor.

Reamintim că, începând cu 1 mai 2024, accesul în terminal este permis doar pasagerilor cu bilet și document de călătorie, personalului autorizat și echipajelor aeronavelor. Atunci se anunța că „măsurile sunt implementate cu scopul asigurării unui confort optim și pentru siguranța tuturor călătorilor”.

Restricțiile impuse sunt criticate însă de unele persoane care petrec sau întâmpină călătorii. Oamenii se plâng că sunt nevoiți să aștepte afară pe vânt, ploaie sau căldură și că nu au fost create condiții elementare de așteptare, nefiind diponibile nici măcar toalete în caz de necesitate.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE