11.2 C
Chișinău

Ilan Șor promite că îi va premia cu distincții pe fiecare dintre sportivii moldoveni care se vor alege cu medalii la Jocurile Olimpice de la Paris | VIDEO

Moldova a obținut prima medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Paris din acest an. Judocanul moldovean, Denis Vieru, în vârstă de 28 de ani, a ajuns în finala mică a categoriei de greutate 66 kg, și la învins pe francezul Walide Khyar, anunță Olympic Moldova. Sportivul a declarat că se mândrește că a reușit să obțină rezultate remarcabile pentru țara sa.

DENIS VIERU, judocan: „Sunt focusat pe ceea ce este. Un rezultat bine meritat de-a lungul anilor și chiar am avut susținere din partea echipei și asta și a făcut rezultatul final”.

Pe canalul său de telegram, politicianul Ilan Șor și-a manifestat recunoștința pentru rezultatele obținute de judocanul Denis Vieru, reprezentând un succes enorm pentru sportul moldovenesc.

Ilan Șor l-a felicitat pe sportiv și a promis că îi va premia cu distincții pe fiecare dintre medaliații la Jocurile Olimpice de la Paris.

Jocurile Olimpice de la Paris se desfășoară în perioada 26 iulie-11 august. La competiție participă sportivi din 206 țări. Republica Moldova este reprezentată de 26 de sportivi, care vor concura în cadrul a 10 probe. Pe 27 iulie au participat deja la proba „tir” – Anna Dulce, la „tenis de masă” – Vladislav Ursu și la „înot” – Pavel Alovațchii. Aceștia nu au reușit să se califice în finala probelor în care au concurat.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE