20.2 C
Chișinău

A încercat să aducă ilegal 1280 de pachete de țigări de la Istanbul. O moldoveancă, documentată de autoritățile române

O moldoveancă de 34 de ani este cercetată de autoritățile române după ce a încercat să treacă vama cu 1280 de pachete de țigări ascunse în bagajul de cală. Cazul s-a produs pe Aeroportul Otopeni, scrie Deschide.MD.

Potrivit Autorității Vamale Române, femeia s-a prezentat la vamă pe sensul de intrare în România după debarcarea dintr-un avion venit de la Istanbul.

După ce a efectuat formalitățile de frontieră și a ridicat bagajele de cală, moldoveanca s-a deplasat spre ieșire pe culoarul destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autorității vamale.

Acționând în baza analizei de risc, inspectorii vamali și polițiștii de frontieră au efectuat controlul amănunțit al bagajelor de cală ale femeii, în urma căruia au descoperit, ascunse și nedeclarate, în mai multe geamantane de dimensiuni mari, 25.600 țigări.
Pachetele au fost reținute de către autoritatea vamală. În cauză, va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE