24.2 C
Chișinău

Copilul electrocutat într-un parc din Chișinău rămâne internat în spital. În ce stare se află

Copilul de 6 ani, care a fost electrocutat într-un parc din sectorul Botanica al Capitalei, rămâne în continuare internat în spital. Medicii spun că starea pacientului s-a îmbunătățit și a fost transferat din secția de reanimare, în Secția de Neurologie, transmite Realitatea.MD.

Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului a declarat pentru Realitatea.md că băiatul va mai sta câteva zile sub supraveghere medicală.

Amintim că joi, 18 iulie, doi copii de 6 și 11 ani, băiat și fată, au ajuns la spital, după ce au fost electrocutați într-un parc din Chișinău. În urma celor întâmplate, ambii au fost transportați la Institutul Mamei și Copilului.

Fetița de 11 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și din păcate, în pofida eforturilor medicilor, nu a putut fi salvată

Specialiștii nu exclud că tragedia de la Botanica s-ar fi produs din cauza caniculei. Autoritățile municipale spun că în urma incidentului, toți responsabilii s-au întrunit în ședință, iar în prezent așteaptă rezultatele unei anchete.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE