24.4 C
Chișinău

Detalii noi în cazul dentistei din Republica Moldova ucise în România. Soțul femeii este principalul suspect, iar polițiștii investighează mai mule versiuni | VIDEO

Detalii noi în cazul medicului stomatolog din Republica Moldova ucise marți seara în cabinetul său din Brăila. Femeia, în vârstă de 41 de ani, locuia într-un cartier periculos și trăia de luni de zile în teroare din cauza unui conflict cu unii localnici. Aceștia ar fi amenințat-o constant ori de câte ori o vedeau și, în trecut, ar fi intrat peste ea și soțul ei în apartament, scrie Digi24.

Surse apropiate anchetei spun că aceasta se temea pentru viața ei și intenționa să-și cumpere un pistol. Mai mult, femeia făcuse în trecut și un curs de portarmă.

Totuși, potrivit anchetei, principalul suspect este soțul Marinei Gavril, deși nu a fost formulată, deocamdată, nicio acuzație împotriva lui. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru omor și încearcă să identifice autorii crimei.

„În astfel de situații, luăm în considerare toate ipotezele posibile. Nu putem exclude varianta unei crime pasionale, deoarece gelozia este adesea motivul unor acte de mare violență”, a explicat criminologul Dan Antonescu în direct la Digi24.

Amintim că omorul s-a produs acum două zile. Crima a fost descoperită de femeia de serviciu, care urma să facă curățenie în cabinetul medical, situat la parterul unui bloc din Brăila. Femeia de serviciu a sunat imediat soțul victimei, care a apelat serviciul de urgență 112.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE