24.4 C
Chișinău

„Victima se temea pentru viața ei și intenționa să-și cumpere un pistol”. Detalii șocante în cazul moldovencei ucise în propriul cabinet stomatologic, în România | VIDEO

Clipe de teroare pentru un medic stomatolog din Moldova, ucis cu brutalitate în propriul cabinet, pe care-l deținea în orașul Brăila din România.

Femeia de 41 de ani a suferit mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului. Încă nu se ştie cine i-a fost ucigașul, însă poliţiştii au deschis o anchetă. Aseară, familia a devenit îngrijorată după ce medicul nu s-a întors acasă. Soțul ei s-a deplasat imediat la cabinet, unde a găsit-o fără suflare, având mai multe lovituri de cuțit. Bărbatul a sunat la salvare.

Echipa de criminalistică a sosit rapid la fața locului pentru a colecta indicii și probe care să conducă la identificarea autorului. Mai mulți martori au fost audiați pentru a găsi un suspect, însă deocamdată nu se știe cine ar fi putut comite această faptă, care evidențiază o problemă majoră: securitatea și protecția personalului medical și a pacienților din toate unitățile de sănătate din România, scrie observatornews.ro.

Anchetatorii cred că ucigașul o cunoștea foarte bine pe femeie, iar crima ar fi fost premeditată, potrivit replicaonline.ro, un portal de știri local. Conform unui cunoscut jurnalist din Brăila, Bahor Gina, principalul suspect în acest moment este soțul femeii. Surse apropiate anchetei spun că victima se temea pentru viața ei și intenționa să-și cumpere un pistol.

Cercetările poliției este în desfășurare pentru a-l identifica pe criminal, dar și pentru a afla dacă este vorba despre un pacient nemulțumit, un caz de crimă din gelozie sau pur și simplu un jaf care a escaladat într-un mod nedorit.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE