24.4 C
Chișinău

Trei străzi din satul Pohorniceni, reparate cu sprijinul echipei blocului ”Victorie”. Ilan Șor: „Pentru mine, o Moldovă dezvoltată și prosperă este nu numai promisiuni goale, dar fapte concrete și proiecte realizate!” | VIDEO

În satul Pohorniceni, raionul Orhei, echipa blocului ”Victorie”, împreună cu autoritățile locale și consiliul raional Orhei, au finalizat un alt proiect important de infrastructură. Trei străzi au fost reparate în același timp: Mihai Eminescu, Scrisul Latin și un tronson din Str. Ştefan cel Mare, pe care, în total, a fost pus un kilometru 200 de metri de asfalt nou.

Copiii pe biciclete, skateboard-uri și scutere au fost primii care au verificat calitatea noului drum.

Sătenii veniți la sărbătoarea organizată de blocul ”Victorie” cu ocazia inaugurării drumurilor reparate s-au bucurat sincer de transformarea localității lor. Pentru că înainte, spun ei, drumurile erau la fel ca majoritatea celor din țară – în stare deplorabilă.

„Of, drumurile erau foarte proaste. Și acum – multe mulțumiri primarului și tuturor celor care au făcut drumuri atât de frumoase în satul nostru. Foarte bine acum. Suntem foarte recunoscători pentru tot ceea ce se face pentru satul nostru”.

„Acestea erau drumuri de țară, ruinate. Acum sperăm că drumurile rămase vor fi reparate. În acest moment, mai mult de jumătate sunt deja gata – mulțumim foarte mult!”.

„Este o mare bucurie pentru noi că acest drum a fost finalizat acum. Nu a fost reparat de mulți ani. Și oamenii sunt foarte fericiți. Suntem recunoscători actualului primar, fostului primar și conducerii raionului pentru că ne-au ajutat la finalizarea acestui drum – un eveniment foarte important pentru satul nostru. Perfect”.

Acum aceste drumuri au devenit sigure și comode pentru circulație. În față sunt încă multe planuri de îmbunătățire a vieții localnicilor, a spus primarul din Pohorniceni și președintele Consiliului raional Orhei.

MIHAELA DOMNIUC, primarul satului Pohornicheni: „Nu ne oprim aici, continuăm să dezvoltăm satul nostru frumos. Mulțumim Consiliului Raional Orhei pentru contribuția sa pentru a finaliza drumul. Vă mulțumesc mult tuturor!”.

VASILE ADAȘAN, Președintele Consiliului raional Orhei: „Inițiativa este din partea dvs și suportul din partea noastră. Ne bucurăm de fiecare dată când ceva este implementat în orice localitate și așa ar trebui să fie. Pentru că prin construcția, prin aceea că facem lucruri frumoase, ținem satele în ordine, le dezvoltam și le facem mai frumoase”.

Și, într-adevăr, în Pohornicheni, autoritățile locale au făcut deja multe cu susținerea blocului ”Victore”: au montat iluminat stradal, au construit terenuri de joacă pentru copii, au reparat capital Casa de Cultură și sediul bibliotecii, au racordat clădirea administrației la rețeaua de gaz, au reparat centrul medicilor de familie și parcul local și au modernizat mai mult de jumătate din drumurile din sat.

MARINA TAUBER, deputat al grupului parlamentar „Victorie”: „Într-adevăr, aici au fost implementate o mulțime de proiecte, de care suntem foarte mândri și vă mulțumim pentru ele, în primul rând, tuturor dvs. Pentru că voi sunteți cei care ne inspirați la această luptă permanentă. Astăzi, noi putem să inaugurăm peste 1 km de drum asfaltat, modern, cu marcaj corespunzător și tot ce este necesar. Cu acest drum finalizam asfaltarea a peste 50 la suta din satul dumneavoastră și promitem că vom ajunge la pragul de sută la sută, care sunt așteptate de toți dvs.”.

Dezvoltarea satelor, sunt convinși reprezentanții blocului politic ”Victorie”, este o garanție a existenței și prosperității întregii țări. O garanție că tinerii vor rămâne acasă și nu vor pleca în căutarea unei vieți mai bune.

Și anume din acest considerent, a spus liderul blocului „Victorie”, Ilan Șor, în adresarea către oamenii din Pohorniceni, echipa sa va continua activ să îmbunătățească toate colțurile țării noastre, pentru ca fiecare locuitor al Moldovei să se simtă confortabil și comod acasă.

ILAN ȘOR, președintele blocului politic „Victorie”: „Sunt foarte fericit că astăzi deschidem un drum în satul vostru. Pentru mine, o Moldovă dezvoltată și prosperă este nu numai promisiuni goale, dar fapte concrete și proiecte realizate! Merci mult! Felicitari!”.

TMenționăm că startul proiectului grandios de iluminare stradală a localităților din Orhei fost dat cândva anume în satul Pohorniceni.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE