24.4 C
Chișinău

S-a prăbușit și a murit subit, pe stradă: Un bărbat nu a mai putut fi salvat de medicii de pe ambulanță

Un bărbat de 75 de ani a murit subit pe o stradă din sectorul Botanica. Potrivit oamenilor legii bătrânul s-ar fi simțit rău, iar ambulanța solicitată pentru acordarea ajutorului medical nu a putut decât să constate decesul acestuia.

„Astăzi în jurul orei 11:25, a parvenit informația 112, precum că un bărbat a decedat pe strada Teilor. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica și medicul legist.

La fața locului polițiștii au stabilit că bărbatul în timp ce se deplasa pe stradă i s-a făcut rău fiind solicitat imediat un echipaj medical, care din păcate la sosire a constatat decesul bărbatului de 75 de ani.

La examinarea de către medicul legist urme de violență nu au fost depistate, iar cadavrul a fost îndreptat către Centrul de Medicină Legală pentru supunerea expertizei medico legale în scopul stabilirii cauzei decesului.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat pentru UNIMEDIA, ofițerul de presă a Direcției de poliție Chișinău, Natalia Stati.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE