24.4 C
Chișinău

Protest la mai multe sedii din toată țara ale PAS, împotriva politicii promovate de formațiunea de la guvernare. Pavel Verejanu: „Ucid economia, ucid școlile, ucid sate. Este cu adevărat un genocid” | VIDEO

Blocul „Victorie” a protestat la mai multe sedii din toată țara ale Partidului Acțiune și Solidaritate împotriva politicii promovate de formațiunea de la guvernare. Potrivit reprezentanților blocului, în cei trei ani de când Partidul Acțiune și Solidaritate a preluat puterea în stat, lucrurile în țară au degradat, iar prețurile mari, șomajul și sărăcia sunt principalele cauze pentru care moldovenii sunt gata să plece din țară.

PAVEL VEREJANU, membru al Blocului „Victorie”: „Ucid economia, ucid școlile, ucid sate întregi care rămân fără locuitori, au ucis și speranța într-un viitor prosper pentru tinerii noștri. Asta este cel mai strașnic ce poate face o guvernare care luptă împotriva propriului popor. Este cu adevărat un genocid”.

Participanții la protest au mai spus că poporul nu mai poate tolera presiunile și dictatura instautrată de putere.

ALEXEI LUNGU, președintele Partidului „Șansă”, Blocul „Victorie”: „Noi trăim trei ani de crime, trei ani de genocid, noi trăim trei ani de omor. Acești trei ani se vor transforma în trei ani de pușcărie, 33 de ani de pușcărie, 333 de ani de pușcărie”.

IURII VITNEANSCHI, membru al partidului „Renaștere”, Blocul „Victorie”: „Eu știu că fiecare dintre voi, prezenți la această acțiune crede că, în această toamnă, ei vor pleca de la președinție, iar mai apoi și din Parlament. De aceea, noi astăzi putem spune liber acestei guvernări, partidului PAS – rușine, jos PAS”.

Asemenea acțiuni au avut loc și la sediile PAS din Bălți, Glodeni, Ocnița, Florești și în alte regiuni ale țării. Purtătorul de cuvânt al fracțiunii PAS, Adriana Vlas, ne-a spus că nu comentează protestele organizate.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE