17.7 C
Chișinău

Fiica președintelui fracțiunii PSRM din Sîngera, care ar fi agresat un șofer la o spălătorie auto din oraș, cere dezmințirea informațiilor: Un caz disciplinar, consumat | VIDEO

Fiica lui Sergiu Brînzilă, președintele fracțiunii PSRM din consiliul local Sîngera, cel care, potrivit unei știri apărute la sfârșitul săptămânii trecute ar fi agresat un șofer chiar la ieșirea dintr-o spălătorie auto din oraș, cere dezmințirea informațiilor. Potrivit Alesei Brînzilă, știrea, apărută inițial pe portalul pulsmedia.md este una calomnioasă.

Într-o notă remisă presei, fiica lui Sergiu Brînzilă precizează că, de fapt, acțiunile tatălui său, vicedirector la „Spatii Verzi”, au fost un răspuns la acțiunile neadecvate ale unui subaltern de al său, care, aflându-se la volan, făcea glume pe seama altor șoferi, provocând situații periculoase.

„În acel moment, Dl. Brînzilă, aflându-se pe teritoriul locului de muncă (AVGS Spații Verzi) a întors automobilul, l-a ajuns din urmă, l-a scos din automobilul acestuia de serviciu, l-a bruscat si l-a avertizat verbal ca data viitoare o sa fie eliberat din funcție! Pe 30.05, asupra acestui caz, s-a numit o Comisie disciplinară, în care membrii acestei comisii, în special reprezentanții Departamentului Securitate „Spatii Verzi”, au interogat mai multi martori referitor la acest incident și au ajuns la concluzia că, într-adevăr, acest angajat, subordonatul D-lui Brinzilă, Dan Beșliu, avea un comportament neadecvat și pentru acest fapt, la data de 31 mai, ambii au primit o mustrare disciplinara și anume – un avertisment în formă scrisă, iar subiectul a fost consumat”, se arată în mesajul transmis presei.

Mai mult, fiica lui Brînzilă mai anunță că pe acest caz va fi depusă o plângere penală, întrucât, spune ea, „se pare ca Dl. Sergiu Brinzila a devenit incomod în această funcție și se încearcă prin aceste metode murdare”.

În mesaj se mai menționează că incidentul a avut la data de 23 mai și nu la 05 iulie, și s-a întâmplat pe teritoriul AVGS Spatii Verzi, în timpul serviciului și la locul de muncă – nu în localitatea Sîngera, în fața unei spălătorii și a fost un caz disciplinar, consumat.

Amintim că, în știrea inițială, sursa PulsMedia.MD anunța că președintele fracțiunii PSRM din consiliul local Sîngera, Sergiu Brînzilă, l-ar fi agresat pe un bărbat, la o spălătorie auto din orașul Sîngera, iar scena ar fi fost surprinsă de camerele de supraveghere. Din imagini se vede cum autoturismul condus de Brînzilă iese de la spălătorie, iar din partea opusă vine o dubiță, care pe-o clipă îi iese în întâmpinare, ceea ce l-a făcut pe Brînzilă să-şi schimbe tot pe-o clipă direcţia, apoi acesta s-ar fi luat după camionetă pe care a blocat-o la intrarea în spălătorie.

Ulterior, Brînzilă l-ar fi scos forțat din cabină pe șoferul dubiței, l-a r fiagresat, i-ar fi aplicat câteva lovituri, potrivit sursei citate, deşi pe video asta nu se vede, apoi tot forţat l-a băgat înapoi în habitaclu.

La momentul publicării știrii pe canal 5, jurnaliștii noștri au încercat să telefoneze la numărul afişat pe pagina de socializare a lui Brînzilă, dar apelurile erau redirecţionate, iar la mesajul expediat n-a răspuns. Nu am primit o reacție solicitată nici de la Poliţie şi nici de la comunicatorul PSRM.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE