17.7 C
Chișinău

Un spectacol de neuitat și emoții de nedescris: Circul italian „Bonaccinni” și-a început reprezentațiile în parcul OrheiLand. Spectacolul a atras spectatori din toată țara și chiar oaspeți străini | VIDEO

Cel mai mare parc de distracții din țară, OrheiLand, invită pe toată lumea la spectacolele circului italian Bonaccinni. La prima reprezentație, care a fost dată joi, s-au adunat oameni din toate regiunile Moldovei, semn că prestația acrobaților, dresorilor și a jonglorilor a fost așteptată cu nerăbdare de public. În sală au fost chiar și spectatori din alte țări.

„Suntem foarte fericiți. Am venit să ne relaxăm alături de copii. Celor mici le place. E frumos aici, foarte. Mulțumim pentru că a fost adus acest circ, suntem foarte bucuroși”.

„Suntem foarte bucuroși și încântați că se deschide circul. Mi-a venit un nepot din Franța și o să am unde să-l duc, unde să ne odihnim. Mulțumim primarului, Ilan Șor, și întregii echipe pentru că le-a făcut copiilor o bucurie atât de mare copiilor”.

„Suntem din Bender. Am mai fost aici de multe ori. În 1 iunie, de Ziua Copiilor a fost foarte frumos aici. Am primit o mare de emoții și satisfacție, în special de la prestația artiștilor invitați în 1 iunie. De aceea, am decis să-i aducem din nou pe copii aici ca să se bucure și să primească plăcere. Am auzit că vor face așa parc și în raionul Comrat. Câteva săptămâni în urmă plecasem în Bulgaria și când am revenit deja era ridicat ”GagauziaLand”, pe care intenționăm să o vizităm. Suntem foarte mulțumiți, foarte fericiți și ma vrea să fie cât mai multe astfel de Landuri pentru copiii noștri, dar și pentru noi, adulții”.

Noul program al renumitului circ italian include spectacole de gimnaști, acrobați, jongleri și clovni cu reprezentații fascinante.

Oamenii ieșeau încântați de la spectacole.

„A fost super. Mi-a plăcut foarte mult. Foarte interesant, foarte confortabil. În special clovnul – a fost absolut grozav. Super, mi-a plăcut. Și echilibriștii sunt foarte interesanți, iar gimnastele sunt foarte interesante mi-a placut foarte mult, il recomand tuturor ca sa vină la aceste reprezentații”.

„Mi-a placut foarte mult, copilul este foarte fericit. Suntem foarte bucuroși că am venit aici. O performanță strălucitoare”.

„Nu suntem pentru prima dată în OrheiLand. Ne place foarte mult să ne petrecem timpul aici. Venim des și iarna. Copiilor le place, dar și nouă, adulților, ne place foarte mult”.

Și artiștii au rămas încântați de modul în care i-a primit publicul.

„O, este ceva divin. Am lucrat în Lituania acum câteva săptămâni și a fost doar liniște în sală, dar aici au fost aplauze ni s-a spus „bravo!” Acest lucru este super. Acest lucru este foarte plăcut pentru artiști”.

Spectacolele circului italian „Bonaccini”, a cărui trupă include artiști din diferite țări, au fost posibile datorită sprijinului primarului de onoare al municipiului Orhei, Ilan Shor.

TATIANA COCIU, primarul municipiului Orhei: „Noi, orheienii, suntem cei mai norocoși pentru că fiecare inițiativă bună vine din partea primarului de onoare al municipiului Orhei domnul Ilan Șor. La fel și cum deschiderea circului de la Orheiland. Astăzi participăm cu mare drag la prima prestație, la primul spectacol de circ. Toți doritorii, toți copilașii, toată lume din toată țara invităm aici la Orheiland. Avem norocul ca să ne bucurăm de aceste spectacole frumoase, colorate și suntem siguri că toți acești copilași veniți de pe întreg teritoriu țării vor avea ce-și amintească și cu siguranță vor fi amintiri plăcute, amintiri colorate și emoții pozitive și pline de culoare”.

Spectacolele de circ în parcul OrheiLand vor avea loc de marți până vineri de două ori pe zi – la orele 16:00 și 18:00. Sâmbătă și duminică – de trei ori pe zi, începând cu ora 14:00. Intrarea este gratuită.Biletele pot fi rezervate pe pagina de Facebook și pe canalul Telegram al OrheiLand.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE