14.4 C
Chișinău

Fiul șefului de cabinet al premierului Dorin Recean și-a aflat sentința, după ce a trecut cu mașina peste un bărbat: Trei ani de închisoare, cu suspendare | VIDEO

Fiul șefului de cabinet al premierului Dorin Recean și-a aflat sentința. El a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, lucru care s-a întâmplat la mai bine de un an după ce a trecut cu mașina peste un bărbat, la intrarea într-o curte.

De asemenea, acesta urmează să achite prejudicii morale de peste 300 de mii de lei familiei victimei sale.

Amintim că, acest caz s-a întâmplat în luna iulie a anului trecut, în cartierul Sculeni din capitală. Într-o reacție publică, tatăl șoferului a descris pe Facebook în ce mod s-a produs accidentul și a promis transparență. El a scris că bărbatul peste care a trecut fiul său ar fi fost în stare de ebrietate. Am încercat atunci să aflăm de la Poliția Capitalei detalii despre anchetă, dacă șoferul a fost testat cu aparatul Drager, dar Natalia Stati nu ne-a răspuns la telefon și nici la mesaj.

Așa sau altfel, Judecătoria Chișinău l-a recunoscut vinovat pefiul lui Diaconu și l-a condamnat la trei ani închisoare în penitenciar de tip deschis, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. Sentința poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Chișinău în termen de 15 zile.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE