16.6 C
Chișinău

„Liste de pasageri, verificări suplimentare și nu mai mult de 3.000 de dolari în numerar”. FLYONE introduce noi măsuri de călătorie pentru toate zborurile Erevan-Chișinău

Compania aeriană FLYONE introduce noi măsuri de călătorie pentru toate zborurile către Chișinău prin Erevan. Într-un anunț pe pagina sa oficială, compania anunță că aceste măsuri sunt menite să combată migrația ilegală, terorismul și alte activități ilegale care amenință ordinea constituțională, transmite TV6.MD.

Modificări principale:

  1. Controlul pasagerilor
    • Predarea listei pasagerilor: lista pasagerilor zborurilor Erevan-Chișinău va fi predată autorităților moldovenești competente înainte de plecare.
    • Verificări suplimentare: autoritățile vor efectua verificări suplimentare înainte de decolare și aterizare pentru a identifica și preveni orice potențială amenințare la adresa securității.
    • Autorizarea zborului: numai pasagerilor care au primit confirmarea autorizării li se va permite să continue călătoria. Pasagerii care au fost respinși sau considerați persona non grata nu vor putea călători și nu li se va rambursa costul biletului achiziționat.
  2. Control de securitate suplimentar
    • Control la frontieră și îmbarcare: în Erevan, toți pasagerii vor fi supuși unui control de securitate suplimentar la trecerea frontierei de stat și/sau la îmbarcarea în aeronavă.
    • Limita de numerar: la bordul zborurilor FLYONE între Erevan și Chișinău există o limită de numerar de 3000 USD sau echivalentul acesteia în orice monedă.
    • Verificarea originii banilor: persoanele competente vor verifica fondurile disponibile. Pasagerilor care au mai mult de 3000 USD în numerar și nu pot justifica originea banilor nu li se va permite să își continue călătoria. Originea fondurilor poate fi verificată prin documente oficiale emise de autoritățile guvernamentale, angajator, contracte de vânzare etc. Pentru mai multe informații privind documentele justificative acceptate, vă rugăm să vizitați paginile oficiale ale agențiilor guvernamentale.
    • Declararea sumelor de bani: toți călătorii completează un formular în care declară suma de bani de care dispun la trecerea frontierei.
  3. Sosirea la aeroport
    • Ora sosirii: pasagerii trebuie să se prezinte la aeroport cu cel puțin 4 ore înainte de plecare pentru a îndeplini formalitățile necesare în vederea asigurării siguranței zborului.

În context, FLYONE solicită pasagerilor să respecte reglementările nou introduse și să coopereze cu autoritățile în efectuarea verificărilor necesare.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE