23.3 C
Chișinău

Și-ar fi omorât propriul frate în urma unui conflict: Un bărbat din Florești, reținut de oamenii legii

Un bărbat de 62 de ani a fost reținut de polițiștii din Florești, fiind suspectat de comiterea unui omor. Conform legii penale, persoana vinovată de o asemenea infracțiune riscă închisoare de la 15 la 20 de ani, transmite Unimedia.INFO.

Poliția din Florești a fost sesizată astăzi dimineață, în jurul orei 08:40, despre o infracțiune săvârșită în localitatea Zaluceni.

Ajunși la fața locului, din cercetările preliminare, polițiștii au constatat că în noaptea de 23 spre 24 iunie, între un bărbat de 62 de ani și fratele său de 57 de ani, s-ar fi iscat un conflict în urma cărui bărbatul mai în vârstă i-ar fi aplicat celuilalt o lovitură cu un obiect dur în regiunea capului.

În urma leziunilor primite, victima a decedat la fața locului. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Bărbatul suspect a fost reținut, iar pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Conform legii penale, persoana vinovată de o asemenea infracțiune riscă închisoare de la 15 la 20 de ani.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE