26.2 C
Chișinău

Bărbatul s-ar fi agățat de bara orizontală a porții de fotbal. Noi detalii despre tragedia de la Ciulucani | VIDEO

Un bărbat de 39 de ani a murit după ce i-a căzut în cap o poartă de fotbal. Tragedia a avut loc în seara zilei de 23 iunie, în jurul orei 19:40, pe stadionul din localitatea Ciulucani, din raionul Telenești. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Elena Băetrău.

ELENA BĂETRĂU, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție, Telenești: „Potrivit informațiilor preliminare, în timp ce juca un meci de fotbal, bărbatul s-ar fi agățat de bara orizontală a porții de fotbal și pierzând echilibrul, a căzut la pământ, fiind ulterior lovit de poartă în regiunea capului. Acest incident a adus la decesul bărbatului înainte de sosirea ambulanței”.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Pentru mai multe detalii am telefon și la primăria din localitate, dar nimeni nu ne-a răspuns la apeluri.

Reamintim că, la începutul verii, un copil de 11 ani a ajuns la spital, după ce peste el s-a prăbușit o poartă de fotbal cu panou de baschet atașat. Cazul a avut loc la Tiraspol, în curtea unei case.

Un alt caz a fost raportat de ministrul Sănătății Ala Nemerenco. Pe 1 aprilie 2024 un copil de 7 ani a fost internat în stare gravă la Institutul Mamei și Copilului, după ce o poartă de fotbal s-a prăbușit peste el.

Iar anul trecut, un minor de 15 ani a decedat fiind strivit tot de o poartă de fotbal. Cazul a avut loc la nici cinci luni după ce un alt adolescent, de 16 ani, și-a pierdut viața în condiții similare, la Orhei.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE