28.2 C
Chișinău

Un moldovean a scăpat de moarte ca prin urechile acului. Ce i s-a întâmplat

Un moldovean s-a salvat miraculos, după ce a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un râu. Incidentul a avut loc în noaptea dintre 19 și 20 iunie, la granița dintre Polverara și Ponte San Nicolò, în regiunea italiană Padova, transmite Realitatea.MD.

Potrivit presei italiene, șoferul a reușit să iasă din vehiculul scufundat și s-a întors acasă pe jos, viu și nevătămat. Automobilul înghițit de apă a fost observat de câțiva trecători, alarmați, aceștia au contactat imediat autoritățile.

Ulterior, carabinierii și pompierii au intervenit la fața locului. După ce mașina a fost recuperat, s-a constatat că în interiorul acestuia nu se afla nicio persoană. Pentru a se asigura că nu există victime, salvatorii au efectuat căutări suplimentare în zona respectivă, dar fără rezultat.

Astfel, prin intermediul numărului de înmatriculare al vehiculului, carabinierii au identificat proprietarul mașinii. Acesta s-a dovedit a fi un cetățean al Republicii Moldova, rezident în Polverara, Italia.

La sosirea carabinierilor la domiciliul acestuia, bărbatul a recunoscut că el se afla la volanul mașinii în momentul accidentului. Totuși, el nu a putut explica cauza exactă a pierderii controlului automobilului. Conform declarațiilor sale, după ce a ieșit din mașina scufundată, a plecat de la locul incidentului în stare de șoc.

Autoritățile din Italia stabilesc circumstanțele acestui accident neobișnuit.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE