23.9 C
Chișinău

Grav accident cu implicarea unei ambulanțe la Șoldănești. O persoană a decedat, iar alte trei au avut nevoie de îngrijiri medicale

O persoană a decedat, iar alte trei au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident produs în această dimineață în orașul Șoldănești, scrie Deschide.MD.

Potrivit ofițerului de presă al IGP, Mariana Bețivu, în jurul orelor 08:10, polițiștii din Șoldănești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în apropierea de satul Cotiujenii Mari, r. Șoldănești. Conform primelor informații, șoferul unui Mercedes Sprinter de 35 de ani, nu s-a isprăvit cu conducerea și a lovit un Ford, condus de un bărbat de 64 de ani care avea ca pasageră pe o femeie de 65 de ani.

În urma accidentului, ambii șoferi și pasagera au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați de către echipajul SAMU spre spitalul rațional Șoldănești.

În drum spre spital, aflându-se în orașul Șoldănești, ambulanța a fost lovită de un BMW, condus de un tânăr de 24 de ani, care nu a acordat prioritate ambulanței. În urma impactului, felcerul din ambulanță a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar pacientul, conducătorul Fordului, a decedat.

Toți conducătorii mijloacelor de transport au fost supuși testării alcoolscopice, acestea fiind negative.

Pe cazuri sunt pornite procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE