30.2 C
Chișinău

S-a răzbunat pe „Moldtelecom”, pentru că a fost deconectat de la serviciile TV. Un „terorist” din Orhei și-a aflat pedeapsa

Un bărbat din raionul Orhei a fost condamnat la pedeapsă sub formă de 140 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, după ce timp de două zile a terorizat compania Moldtelecom, alertând autoritățile despre minarea acesteia. Sentința a fost pronunțată recent de magistrații Judecătoriei Chișinău, scrie Deschide.MD.

Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs la data de 12 iunie 2022, când individul a sunat la Serviciul 112 și a anunțat despre plasarea unui obiect exploziv în incinta „Moldtelecom”. Imediat, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate, însă în urma verificărilor efectuate s-a constatat că alerta este falsă.

A doua zi, pe 13 iunie 2022, individul a alertat din nou autoritățile despre plasarea unei bombe în incinta Moldtelecom. Și de această dată s-a constatat că alerta este falsă.

Fiind audiat, bărbatul și-a recunoscut vina. Acesta a precizat că recurs la acest gest, pentru că Moldtelecom l-a deconectat de la serviciile TV. În acest sens, individul a decis să se răzbune.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Chişinău în decurs de 15 zile.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE