30.2 C
Chișinău

O femeie din capitală, lovită de un automobil în timp ce traversa neregulamentar strada. A murit la scurt timp la spital

Un grav accident s-a produs acum câteva ore în satul Frumușica din mun. Chișinău, soldat cu o persoană decedată. Potrivit datelor preliminare, tragedia s-a produs din cauza că victima traversa strada neregulamentar, scrie Deschide.MD.

Conform informației prezentate, în jurul orei 10:15, Poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier, soldat cu o persoană lovită. Imediat, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției, care a stabilit că un tânăr de 33 de ani, conducând o Dacia Logan a lovit o femeie de 66 de ani care, preliminar, traversa carosabilul neregulamentar.

În urma impactului victima a fost transportată la spital. Din nefericire, la scurt timp ea a decedat din cauza traumatismelor primite.

Fiind testat alcoolscopic, s-a constatat că șoferul nu se afla în stare de ebrietate.

Pe cazul a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport soldat cu decesul unei persoane.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE