26.2 C
Chișinău

Ateliere de creație, multă muzică, distracție nelimitată și o adevărată discotecă a bulelor de săpun. În weekend, la Orheiland a dominat o atmosferă magică | VIDEO

Atmosfera de sărbătoare a cuprins weekendul trecut parcul de distracții Orheiland. Mai mulți copii și adulți au venit duminică să se distreze la sărbătoarea baloanelor de săpun. Evenimentul a fost deschis de Mr. Orhy, mascota adorabilă a parcului, care i-a întâmpinat pe vizitatori, ca de obicei, cu afecțiune și căldură. Copiii s-au distrat de minune pe atracțiile parcului, iar în cadrul atelierelor de creație, micuții au dat frâu liber fanteziei, experimentând diverse combinații de culori și desenând pe hârtie peisaje idilice și personaje din povești. Astfel de master class-uri au loc zilnic în parcul de distracții și sunt complet gratuite.

Distracția a culminat cu o discotecă a baloanelor de săpun, pe care copiii le-au creat împreună cu animatorii. Acțiunea s-a transformat într-o adevărată competiție – fiecare dintre participanți încercând din răsputeri să realizeze bule perfecte.

În timp ce baloanele de săpun pluteau peste OrheiLand, tineri artiști și colective muzicale din municipiul Orhei au susținut un spectacol muzical de excepție.

Părinții ne-au mărturisit că sărbătoarea baloanelor de săpun le-a dăruit momente de conexiune spirituală deosebite cu copiii lor.

„Este o experiență foarte minunată, ne-a plăcut, prima dată, dar e foarte minunat, copiii cred că au învățat ceva nou astăzi, sperăm să mai fie așa evenimente”.

„ Foarte frumos, distractiv, pentru copii bine organizat, copiii sunt foarte entuziasmați”.

„Super eveniment, mai des așa de organizat pentru că bucuria copiilor este ceva de neuitat”.

Sărbătoarea baloanelor de săpun a fost organizată de Primăria Orhei, cu sprijinul primarului de onoare și liderul blocului „Victorie”, Ilan Șor.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE