13.9 C
Chișinău

Două victime au făcut intemperiile din seara de 11 iunie. O minoră din Chișinău și un bărbat din stânga Nistrului striviți de copaci

UPDATE: Poliția a stabilit identitatea victimei decedată după ce peste ea a căzut un copac. Aceasta s-a dovedit a fi o minora de 12 ani, domiciliată în capitală.

Inițial, poliția anunțase că a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe str. Doina și Ion Aldea Teodorovici din capitală, un angajat al Întreprinderii municipale ”Spații Verzi” a depistat cadavrul unei femei care se afla la sol, sub un copac căzut în urma intemperiei de ieri seara.

Iar în raionul Dubăsari din stânga Nistrului, un bărbat a decedat după ce peste el a căzut o creangă. Cazul a avut loc în seara de marți, 11 iunie, în timp ce victima se odihnea cu familia pe malul Nistrului.

În jurul orei 22:00, câteva cupluri, împreună cu copiii, petreceau timpul pe malul Nistrului, în cort. Când a început ploaia, maturii au auzit zgomot puternic și au scos micuții afară.

Victima de 36 de ani nu a reușit să iasă. Sub privirile copiilor și soției, peste construcție a căzut creanga unei salcii. Deși au solicitat ambulanța, amicii bărbatului au decis să vină în întâmpinarea medicilor, cu pacientul culcat pe bancheta din spate.

Cazul a avut loc în localitatea Garmațcoe, iar doctorii au preluat bărbatul lângă Goian. Din cauza traumatismelor suportate, acesta a decedat în drum spre spitalul din Dubăsari.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE