27.2 C
Chișinău

Noi detalii despre explozia lângă un liceu din Chișinău: Ce tip de grenadă au descoperit experții la fața locului | VIDEO

Deflagrație în capitală. Un bărbat a avut de suferit după ce un tomberon pentru gunoi a explodat lângă Liceul „George Meniuc”.

Poliția a declarat pentru Canal 5 că a fost sesizată prin intermediul 112 şi grupa operativă s-a deplasat imediat la fața locului. De asemenea, a fost solicitat un echipaj medical și unul de la IGSU.

NATALIA STATI, șefa Serviciului de presă Direcția Poliție Chișinău: „Victima, un bărbat de 62 de ani, care activează în calitate de măturător a comunicat că, în timp ce desfășura lucrări de salubrizare în adiacentul străzii Albișoara, și apropiindu-se de tomberon pentru a arunca gunoiul, a mișcat cu mâna tomberonul, iar în acel moment s-a produs o deflagrație. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. La fața locului a fost solicitată Secția Tehnico-Explozibilă a Centrului TehnicoCriminalistic, care au ridicat careva obiecte asemănătoare cu o grenadă „Airsoft”.

Probele au fost ridicate pentru expertiză. O anchetă a fost inițiată pentru a stabili toate circumstanțele, mai spune Poliţia.

Am încercat să aflăm detalii despre starea victimei, dar purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă a declarat pentru Canal 5 că se află în concediu, iar altă persoană responsabilă de comunicare nu a fost desemnată. O anchetă a fost inițiată pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE