23.3 C
Chișinău

Interviu exclusiv pentru Canal 5 a renumitului astrolog, Angela Pearl, despre emoțiile trăite la Festivalul de la Cannes și despre amintirile ce o leagă de Republica Moldova | VIDEO

Angela Pearl, un astrolog renumit cu peste 20 de ani de experiență, născută nu departe de Republica Moldova, în regiunea Nikolaev, Ucraina a devenit prima cititoare în stele din istoria Festivalului de Film de la Cannes, care a fost prezentă pe covorul roșu. În anii 2000 s-a mutat cu traiul în Australia, unde a continuat să studieze astrologia și unde locuiește până în prezent. Ea a devenit cunoscută pentru profesionalismul ei și pentru abordarea pozitivă a predicțiilor. Ea a acordat un interviu realizatoarei emisiunii ”Герои нашего времени” de la Canal 5, Ecaterina Arnaut, unde a vorbit în exclusivitate despre emoțiile trăite la Festivalul de la Cannes și despre amintirile ce o leagă de Republica Moldova.

Angela Pearl ne-a destăinuit că planuri are, ca în timpul apropiat să viziteze din nou țara noastră.

ANGELA PEARL, astrolog: „- Îmi amintesc cât de gustoase erau produsele și bomboanele, strugurii voștri, dar mai ales vinul. În afară de aceea că oamenii sunt minunați, mi-au rămas niște amintiri de suflet și calde din Republica Moldova și sper foarte mult că mă voi întoarce acolo, în curând.
– Noi vă vom aștepta”.

Despre impresiile și atmosfera de la faimosul Festival de la Cannes, Angela Pearl a vorbit cu entuziasm și a specificat că măcar o singură dată în viață, fiecare femeie trebuie să ajungă pe covorul roșu.

ANGELA PEARL, astrolog: „Această senzație de prințesă, această senzație că totul este posibil, că eu sunt pe covorul roșu, o cunoștință mi-a zis că este ca un ordin, pentru mine este un ordin pe care trebuie să-l primesc. Iată aceast sentiment este pentru mine, că eu am crescut până la așa nivel când sunt invitată pe covorul roșu și din câte cunosc sunt primul astrolog și specialist în cărțile taro care este invitat pe covorul roșu. Mi-a fost foarte plăcut”.

Angela Pearl ne-a povestit și despre cunoscutele vedete americane prezente la Festivalul de Film, iar amprenta care i-a rămas în memorie și suflet în urma rulării filmelor a făcut-o să înțeleagă cât de prețioasă este lumea artistică.

ANGELA PEARL, astrolog: „Mi-a plăcut foarte mult componența juriului, desigur a fost Meryl Streep care a deschis festivalul de la Cannes. Toată sala s-a ridicat în picioare, ovațiile nici nu știu câte minute au durat, oamenii au aplaudat în picioare. Publicul este atât de recunoscător și apreciază arta, apreciază când cineva face ceva pentru alți oameni. Este atât de plăcut, eu îmi imaginez cât de plăcut îi este și ei să primească aceste aplauze și, desigur că, acolo au fost și alți mulți actori, dar Maryl Streep i-a eclipsat pe toți”.

La final, renumitul astrolog Angela Pearl a făcut și o predicție pentru telespectatorii noștri și a menționat că succesul se poate obține doar prin manifestarea energiei pozitive.

ANGELA PEARL, astrolog: „Avem Jupiter, planeta norocului și pe cine va influența și va primi cele mai multe daruri. În primul rând, sunt semnele de aer, cele sociabile, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii. Iată voi veți avea desigur cel mai mult noroc. Eclipsa trece la fel prin semnul Balanțelor. Este vorba despre mari schimbări și posibilități. Desigur și Berbecii au mari posibilități. Peștilor vreau să le spun că Planeta Saturn trece prin semnul lor și asta vorbește despre faptul că, dacă vă veți căsători, atunci o faceți pentru totdeauna. E ca și cum ați lua o responsabilitate asupra voastră. Eu iubesc toate semnele, dar așa cum eu sunt Leu, semnul de foc, iubesc și Leii și Săgetătorii, care sunt la fel semne de foc. Eu cred că cea mai importantă calitate a Leilor și Săgetătorilor este optimismul și gândirea pozitivă. Orice s-ar întâmpla, noi de fiecare dată gândim pozitiv și că totul va fi bine”.

Cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes s-a desfășurat în perioada 14-25 mai, pe Croisette, faleza care se întinde de-a lungul celor mai luxoase hoteluri din Cannes.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE