15 C
Chișinău

La Bălți a fost dat startul construcției noului parc de distracții, unde totul va fi gratuit – NordLand. Marina Tauber: „Un proiect pe care fiecare cetățean din Bălți îl așteaptă cu nerăbdare” | VIDEO

Premieră pentru Nordul țării. La Bălți a început construcția noului parc de distracții Nordland. La sărbătoarea dedicată Zilei Copilului, Blocul Politic ”Victorie” a prezentat proiectul și a pus prima piatră de temelie. Nordland va fi situat lângă lacul orașului și va oferi numeroase atracții și distracții pentru toți, de la copii la adulți. La fel ca în celelalte parcuri construite de echipa lui Ilan Șor, totul va fi gratuit, promit organizatorii.

Deputatul independent, Marina Tauber, care a participat la dezvelirea pietrei de temelie, a declarat că Nordland va fi construit în cel mai scurt timp posibil, după exemplul Orheiland, iar toate atracțiile vor fi absolut gratuite pentru oaspeții și locuitorii orașului.

MARINA TAUBER, deputat independet: „Astăzi punem piatra de temelie, ceea ce simbolizează începerea lucrărilor la Nordland. Nordland este un proiect pe care fiecare cetățean din Bălți îl așteaptă cu nerăbdare. Este un parc pentru toate vârstele, un parc în care pot veni copii, părinți, bunici, bineînțeles că va fi gratuit, vom face tot ce ne stă în putință pentru ca acest parc să vă aducă multă bucurie, așa cum o face astăzi în OrheiLand”.

Membrul Blocului ”Victorie”, deputatul neafiliat Alexandr Nesterovschi a declarat că acest proiect este menit nu doar să distreze cetățenii, dar va contribui și la dezvoltarea orașului.

ALEXANDR NESTEROVSCHI, membrul Blocului ”Victorie”: „Există oportunitatea de a avea ceva nou în Bălți, ceva luminos, o stea în orașul nostru pentru tot nordul, unde se va aduna tot nordul Moldovei și raioanele centrale și va da un impuls de dezvoltare nu doar acestui raion, ci și orașului, pentru că este vorba de turism, magazine, cafenele și multe alte lucruri, care vor fi dezvoltate și de acest parc”.

Liderul Blocului ”Victorie”, Ilan Șor, i-a felicitat pe bălțeni cu Ziua Internațională a Copilului și cu ocazia startului construcției parcului NordLand, care, în opinia sa ”va deveni o adevărată bijuterie a regiunii de nord a țării”, menționând că acest eveniment confirmă încă o dată că membrii echipei sale își respectă întotdeauna promisiunile făcute oamenilor.

ILAN ȘOR, liderul Blocului ”Victorie”: „Ne ținem de cuvânt și ne respectăm promisiunile, iar astăzi anunț începerea construcției unui proiect nou, grandios și frumos, care se numește ”NordLand”.

Locuitorii orașului au primit vestea cu entuziasm și recunoștință.

„Este foarte important să se facă ceva pentru copii și pentru oameni, cum este la OrheiLand. Să fie amenajate locuri de joacă distractive pentru copii. Peste tot, atracțiile pentru micuți sunt cu plată, nu avem unde merge cu picii noștri, în acest moment este foarte important să se facă ceva pentru copii și pentru oameni”.

„Eu cred că va fi super dacă aici va fi construit un parc. Este natură, adie vântul, ar fi foarte bine dacă s-ar deschide așa un parc de distracții și la noi”.

După cum a menționat Marina Tauber, parcul va fi amplasat pe malul lacului din oraș, în cadrul construcției lacul va fi complet curățat și pentru prima dată după mulți ani va fi posibil ca adulții și copiii să înoate în el, fără frică pentru sănătatea lor. Conform proiectului, parcul va fi construit cu ajutorul celor mai moderne tehnologii și materiale și va fi dotat cu atracții spectaculoase, unice și, în același timp, absolut sigure.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE