20.2 C
Chișinău

„Foarte tare! Vă mulțumim mult”. De Ziua Copilului, blocul Victorie a organizat în mai multe orașe din țară sărbători grandioase cu multe surprize, atracții şi gustări gratuite, dar și concerte cu participarea interpreților celebri | VIDEO

De Ziua Copilului, blocul Victorie, compus din cinci partide politice, a organizat concomitent în mai multe orașe din țară sărbători grandioase cu multe surprize, atracții şi gustări gratuite, dar și concerte cu participarea interpreților celebri.

La Bălţi, de Ziua Copilului, printre numeroasele atracţii gratuite instalate în piaţa centrală, eroii principali ai sărbătorii reprezentanţii tinerei generaţii – au fost distraţi de animatori veseli.

Un atribut constant al tuturor sărbătorilor pentru copii organizate de blocul Victorie este înghețata gratuită – un deliciu preferat al copiilor și adulților.

Sărbătoarea a continuat cu un concert susținut de renumitele trupe „DoReDos” și „SunStroke Project”.

Membrii trupelor i-au felicitat călduros pe locuitorii din Bălţi și din toată Moldova cu ocazia minunatei sărbători – Ziua Copilului.

MARINA DJUNDIET, solista trupei „DoReDos”: „Dragi copii! Vreau să vă doresc o copilărie frumoasă, ca fiecare zi să fie luminoasă și însorită, ca părinții voştri iubiți să vă fie mereu alături”.

SERGHEI STEPANOV, saxofonistul trupei „SunStroke Project”: „16 Vom avea mereu probleme și griji, dar copiii vor fi mici și vor avea nevoie de noi o perioadă foarte scurtă. Prin urmare, astfel de evenimente sunt pur și simplu necesare, precum aerul, când lași toate treburile pe altă dată și petreci timpul cu familia”.

După interpreții autohtoni, pe scenă au urcat vedetele străine. Primul a evoluat celebrul rapper Gafur.

Apoi a urcat pe scenă celebrul interpret și dansator din Suedia Mohombi.

La final în fața spectatorilor entuziasmaţi a evoluat celebrul interpret Tom Boxer.

Liderul blocului „Victorie”, Ilan Şor, i-a felicitat pe bălțeni cu ocazia startului construcției parcului de distracții „Nordland”. Politicianul a menționat că acest obiect este o altă confirmare că sunt îndeplinite promisiunile electorale ale partidelor blocului.

ILAN ŞOR, liderul blocului Victorie: „Noi ne ținem de cuvânt și îndeplinim promisiunile noastre. Și astăzi anunț lansarea construcției unui nou proiect mare și frumos „Nordland”.

Parlamentarul independent Marina Tauber, prezentă la festivităţi, a menționat că noul parc de distracții de la Bălți va fi construit în cel mai scurt timp din fonduri extrabugetare.

MARINA TAUBER, deputat independent: „Proiectul „Nordland” care va fi implementat de blocul Victorie va fi realizat, fireşte, prin intermediul investițiilor atrase de Ilan Şor, și bineînțeles că nu se va cheltui nici măcar un ban din bugetul municipal”.

La rândul lor, alți reprezentanți ai blocului Victorie i-au asigurat pe locuitorii din Bălţi că vor depune toate eforturile pentru a asigura copiilor și tuturor cetățenilor o viață fără război într-o Moldova prosperă.

IRINA LOZOVAN, deputat neafiliat: „Noi, blocul „Victorie”, împreună cu voi, vom realiza numai ce e mai bun – pentru copii, pentru voi, dragi bălţeni, pentru oraș și, bineînțeles, pentru Moldova noastră minunată, frumoasă și înfloritoare”.

ALEXANDR NESTEROVSCHI, deputat neafiliat: „Împreună cu dvs vom schimba orașul, noi împreună cu blocul Victorie şi dvs vom schimba țara în bine!”.

Potrivit orășenilor și oaspeților municipiului, sărbătoarea a ieşit foarte colorată și memorabilă.

„O idee grozavă, o sărbătoare minunată. Totul este foarte tare!”.

„- Dispoziţia este bună, super!
– Ce v-a plăcut cel mai mult?
– Foarte tare! Vă mulțumim pentru o asemenea onoare adusă orașului nostru. Totul este foarte tare!”.

Ziua Copilului a fost sărbătorită foarte frumos în autonomia găgăuză, cu sprijinul șefului puterii executive regionale, Evghenia Guțul, și al blocului Victorie. În piaţa centrală din Comrat a fost amenajat un orăşel de distracţii pentru copii, au evoluat artişti, au fost organizate numeroase concursuri şi masterclassuri, s-au împărţit gustări gratuite – îngheţată, floricele de porumb şi vată dulce.

În cadrul concertului organizat au evoluat Vitali Manjul, Tatiana Mitioglo și Ionel Istrati.

Bașcanul Evghenia Guțul i-a felicitat pe locuitorii autonomiei cu ocazia sărbătorii şi a remarcat că cei mici sunt principala noastră bogăție.

EVGHENIA GUŢUL, bașcanul Găgăuziei: „Dragii noștri copii! Sunteți mândria, viitorul nostru și vom face totul pentru a vă proteja, în primul rând, și în al doilea rând, ca să aveţi o copilărie fericită și să aveţi meserii bune când veţi creşte mari”.

În orașele Vulcănești și Ceadîr-Lunga au avut loc festivități de amploare cu suportul bașcanului Găgăuziei și al echipei lui Ilan Șor. Și acolo, copiii s-au distrat la diferite atracții, jocuri interactive, dar și concursuri. Micuții s-au delectat cu dulciuri gratuite,

Deputații din Parlament, prezenți la sărbătoare, i-au felicitat pe locuitorii autonomiei, subliniind importanța Zilei Copilului pentru toți oamenii.

ALEXANDR SUHODOLCHI, deputat neafiliat: „Permiteți-mi să vă felicit din toată inima cu ocazia sărbătorii – Ziua Copilului. Dar, această zi , pentru noi adulții, nu ar trebui să fie doar de 1 iunie, ar trebui să fie în fiecare zi a anului, pentru că micuții sunt viitorul nostru, viitorul națiunii”.

REGHINA APOSTOLOVA, deputat independent”: „Astăzi, în toată țara, echipa lui Ilan Mironovici, echipa Victorie, sărbătorește alături de voi acest minunat eveniment. Nepoții și copiii noștri merită să aibă o copilărie fericită și trebuie să rezolvăm această problemă pentru ei”.

Și locuitorii orașului Taraclia au sărbătorit această zi colorat, vesel și luminos. Animatori, atracții gratuite, diverse competiții, muzică veselă, dansuri și, bineînțeles, mâncare gratuită pentru toată lumea – organizatorii au făcut totul pentru a-i bucura pe oaspeți.

Cu mesaje de felicitare pentru pici și părințiilor a venit și deputatul independent Vadim Fotescu, membru al Blocului Politic Victorie.

VADIM FOTESCU, deputat independent: „Sunt foarte bucuros să fiu prezent astăzi la această minunată sărbătoare. Din toată inima, din partea întregii echipe Victorie și personal de la Ilan Mironovici Șor, vreau să vă felicit cu Ziua Copilului! Aceasta este o sărbătoare minunată, iar în această zi toți părinții, bunicii își bucură copiii – și asta, în principiu, ar trebui să fie în fiecare zi, și nu doar de sărbători”.

Ziua copilului a fost marcată și în raionul Orhei. În toate orașele în care echipa Victorie a organizat evenimentele festive, seara a culminat cu spectaculoase show-uri cu focuri de artificii.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE