22.2 C
Chișinău

Concert de senzație la Bălți cu invitați surpriză: „Să ne vedem cu toții în scuarul central, lângă havuz”

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită cu fast la OrheiLand, iar astăzi, locuitorii din Bălți sunt așteptați la un eveniment de neuitat. Festivitățile dedicate Zilei Copilului vor continua cu un concert grandios în scuarul central al orașului, organizat de Blocul „Victorie”, în colaborare cu Ilan Șor, transmite Unimedia.INFO.

La ora 15:00, sărbătoarea începe cu distracții pentru cei mici. Copiii și părinții vor fi întâmpinați de animatori entuziaști și vor putea participa la diverse activități interactive. Cei mici vor avea parte de trambuline, jocuri variate, flashmoburi și delicii gratuite. De asemenea, colective de tineri artiști vor prezenta cele mai bune numere artistice ale lor.

Marele concert va începe la ora 18:00, aducând pe scenă atât vedete locale, cât și artiști internaționali. Publicul va fi încântat de performanțele unor artiști renumiți precum Tom Boxer din Suedia și formații îndrăgite precum SunStroke Project, Fetița cu Surprize și DoReDoS.

Cu toate acestea, punctul culminant al serii îl constituie invitații surpriză, ale căror nume au fost păstrate secrete până în ultimul moment. Publicul va avea ocazia rară de a-i vedea live pe cântărețul Mohombi din Franța, cunoscut pentru hiturile sale care au dominat topurile europene, și pe Gafur din Uzbekistan, artistul ale cărui melodii sunt cunoscute în întreaga lume.

Sărbătoarea se va încheia într-o explozie de lumină și culoare cu un spectaculos foc de artificii, urmat de o discotecă incendiară pe muzica unui DJ renumit.

Blocul „Victorie” și Ilan Șor invită toți bălțenii și oaspeții orașului să se bucure de această sărbătoare deosebită, menită să ofere un cadou special comunității din Bălți cu ocazia Zilei Copilului.

„Să ne vedem cu toții în scuarul central, lângă havuz, pentru a celebra împreună această zi minunată”, este mesajul Marinei Tauber, deputat ales pe listele Partidului ”ȘOR”.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE