22.2 C
Chișinău

„Sunteți la finalul unei călătorii, la începutul unei noi aventuri”. Ultimul sunet a răsunat și pentru elevii gimnaziului din Jora de Jos | VIDEO

A fost ultima zi de școală și pentru elevii gimnaziului din Jora de Jos. Profesorii au pus jos catalogul și au luat în mâini diplomele pentru elevii cu note remarcabile. Au trăit ultimul sunet la intensitate maximă mai ales absolvenții, care și-au pus pentru ultima dată hainele galante de elevi. Acum, ei i-au dus în clasa întâi pe puștii care vor avea de străbătut coridoarele școlii încă mulți ani de-acum încolo.

„În urmă cu nouă ani am pășit cu emoții pragul acestei școli, încă mai ținem aminte acea imagine, era o toamnă însorită, sfârșit de ciclu natură și început de drum pentru noi, anii au trecut ca niște flori zburați în zbor de vise și speranțe. În vocabularul nostru au intrat cuvinte noi română, matematică, istorie, teme, portofolii și altele. Cu certitudine, nu v-om uita emoțiile trăite la teste, a lucrărilor de control, a probelor sportive, dar nici bucuria notelor de zece, dumneavoastră ați fost martori la transformarea noastră zi de zi”.

Profesorii și directorul le-au dat absolvenților cele mai de preț sfaturi, în speranța că vor ține cont de acestea în drumul vieții de adult, spre care pornesc.

EUGENIA ANDRIEȘ, directorul Gimnaziului Jora de Jos: „Sunteți la finalul unei călătorii, la începutul unei noi aventuri, să fiți călăuziți în viață de cele trei valori absolute fundamentale ale omului: adevărul, binele și frumosul”.

Elevii care s-au trudit tot anul au fost premiați cu diplome.

După acest moment emoționant a urmat altul, în care absolvenții au demonstrat eleganță și stil în pași de vals.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE